OTA YHTEYTTÄ

ENERGIATEHOKAS JA KOMPAKTI KOTIMAINEN

PYSTYLÄHTÖINEN FUTURE® S ILMANVAIHTOKONE

Future® S -tuotesarjan ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S -tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Tuotesarjaan kuuluu kolme erikokoista konetta, joista suurimmalla päästään jopa 1800 l/s ilmamäärään saakka. Jokaiseen Future® -konekokoon on saatavilla kaksi lämmöntalteenottovaihtoehtoa: roottori tai vastavirtakenno. Kattava automaatio- ja lisävarustevalikoima takaa yhteensopivuuden jokaiseen tarpeeseen. 

Tuotetiedot materiaalipankista »

FUTURE® S MITOITUSOHJELMA AUTTAA SUUNNITTELIJAA

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti käytettävissä Kojan nettisivuilta. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

Siirry Future® S Mitoitusohjelmaan »

VALITSE KOKENEEN VALMISTAJAN JÄRKIRATKAISU

Kojan Future® S -tuotesarjan ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Myös haalattavuus ja koneiden ulkomittojen minimointi ohjasivat tuotesarjan suunnittelua. Pystylähtöinen, automaatiovarusteltu ja pieneenkin tilaan mahtuva Future® S sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, toimistoista aina kouluihin ja kauppakeskuksiin.

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE