OTA YHTEYTTÄ

Energiatehokas ja kotimainen Future® S ilmanvaihtokone.

PYSTYLÄHTÖINEN FUTURE® S ILMANVAIHTOKONE

Future® S -ilmanvaihtokone on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S -tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Tuotesarjaan kuuluu neljä erikokoista konetta, joista suurimmalla päästään jopa 1800 l/s ilmamäärään saakka. Jokaiseen Future® -konekokoon on saatavilla kaksi lämmöntalteenottovaihtoehtoa: roottori tai vastavirtakenno. Future® S -ilmanvaihtokone ja sen kattava automaatio- ja lisävarustevalikoima takaa yhteensopivuuden jokaiseen tarpeeseen. 

Tuotetiedot materiaalipankista »

FUTURE® S MITOITUSOHJELMA AUTTAA SUUNNITTELIJAA

Future® S -tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti käytettävissä Kojan nettisivuilta. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

Siirry Future® S Mitoitusohjelmaan »
FutureS MagiCAD 700x400.jpg

FUTURE® S TUOTESARJA LADATTAVISSA SUUNNITTELUOHJELMIIN

Suunnittelutyön helpottamiseksi Future® S -tuotesarja on nyt ladattavissa MagiCAD Revit- ja AutoCAD-suunnitteluohjelmissa. Mallit ovat saatavilla kaikkien suunnitteluohjelmien käyttöön DXF- ja RFA-muodossa MagiCAD Cloud -tietomallikirjastosta. Kirjasto sisältää laajan valikoiman LVIS-tuotteiden 3D-tietomalleja eli BIM-objekteja, joiden käyttäminen nopeuttaa suunnittelua, parantaa suunnittelun laatua ja vähentää mahdollisten virheiden määrää.

Tuotesarjan tietomallit on integroitu myös Kojan omaan Future® S Mitoitusohjelmaan. Ohjelmasta voi siirtyä suoraan valitun tuotteen BIM-objektin sivulle.

Siirry MagiCAD Cloud -tuotekirjastoon »

VALITSE KOKENEEN VALMISTAJAN JÄRKIRATKAISU

Kojan Future® S -tuotesarjan ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Myös haalattavuus ja koneiden ulkomittojen minimointi ohjasivat tuotesarjan suunnittelua. Pystylähtöinen, automaatiovarusteltu ja pieneenkin tilaan mahtuva Future® S sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, toimistoista aina kouluihin ja kauppakeskuksiin.

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE