OTA YHTEYTTÄ

Energiatehokas ja kotimainen Future® S ilmanvaihtokone.

PYSTYLÄHTÖINEN FUTURE® S ILMANVAIHTOKONE

Future® S -ilmanvaihtokone on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S -tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Tuotesarjaan kuuluu neljä erikokoista konetta, joista suurimmalla päästään jopa 1800 l/s ilmamäärään saakka. Jokaiseen Future® -konekokoon on saatavilla kaksi lämmöntalteenottovaihtoehtoa: roottori tai vastavirtakenno. Future® S -ilmanvaihtokone ja sen kattava automaatio- ja lisävarustevalikoima takaa yhteensopivuuden jokaiseen tarpeeseen. 

Tuotetiedot materiaalipankista »

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

FUTURE® S MITOITUSOHJELMA AUTTAA SUUNNITTELIJAA

Future® S -tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti käytettävissä Kojan nettisivuilta. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

Siirry Future® S Mitoitusohjelmaan »
FutureS MagiCAD 700x400.jpg

FUTURE® S TUOTESARJA LADATTAVISSA SUUNNITTELUOHJELMIIN

Suunnittelutyön helpottamiseksi Future® S -tuotesarja on nyt ladattavissa MagiCAD Revit- ja AutoCAD-suunnitteluohjelmissa. Mallit ovat saatavilla kaikkien suunnitteluohjelmien käyttöön DXF- ja RFA-muodossa MagiCAD Cloud -tietomallikirjastosta. Kirjasto sisältää laajan valikoiman LVIS-tuotteiden 3D-tietomalleja eli BIM-objekteja, joiden käyttäminen nopeuttaa suunnittelua, parantaa suunnittelun laatua ja vähentää mahdollisten virheiden määrää.

Tuotesarjan tietomallit on integroitu myös Kojan omaan Future® S Mitoitusohjelmaan. Ohjelmasta voi siirtyä suoraan valitun tuotteen BIM-objektin sivulle.

Siirry MagiCAD Cloud -tuotekirjastoon »

”KOJA HELPOTTAA JA NOPEUTTAA IV-SUUNNITTELUA”

Lumijälki 2 on vuoden 2021 aikana valmistuva varasto- ja logistiikkarakennus Vantaan Pakkalassa. Monikäyttöisen kiinteistön vaihteleviin ilmanvaihtotarpeisiin valittiin kumppaniksi Koja. 

Lue lisää »

EROTTAJAN ARVOKIINTEISTÖ SAI LAADUKKAAN ILMANVAIHDON

Erottaja2:n upeat mutta ahtaat tilat asettivat omat haasteensa sopivien ilmanvaihtokoneiden valintaan. Kojan kompaktit koneet sovitettiin näppärästi ullakolle uuteen konehuoneeseen sekä kellariin. Laitevalinnasta vastannut urakoitsija on tyytyväinen paitsi Kojan laadukkaisiin koneisiin myös aktiiviseen myyntipalveluun ja toimitusvarmuuteen.

Lue lisää »

VALITSE KOKENEEN VALMISTAJAN JÄRKIRATKAISU

Kojan Future® S -tuotesarjan ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Myös haalattavuus ja koneiden ulkomittojen minimointi ohjasivat tuotesarjan suunnittelua. Pystylähtöinen, automaatiovarusteltu ja pieneenkin tilaan mahtuva Future® S sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, toimistoista aina kouluihin ja kauppakeskuksiin.

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE