OTA YHTEYTTÄ

Talotekniikka kotimaiselta osaajalta. 

TERVE JA TUOTTAVA KIINTEISTÖ KOJAN RATKAISUNA

Kojan kokeneet asiantuntijat ratkaisevat kiinteistösi olosuhteiden hallinnan ja järjestelmäsi energiatehokkuuden koko elinkaaren ajan.  Edistyksellinen palvelupolku tarjoaa helpon tavan kiinteistösi arvon kasvattamiseen ilman häiritseviä käyttökatkoksia, kun ilmastointi ja talotekniikka ovat kunnossa. 

Koja toteuttaa hankkeet aina ajallaan ja budjettienne mukaan, sen takaa pitkä kokemus ja vahva palveluasenne. Tuloksena on terveempi kiinteistö ja toimiva talotekniikka, olosuhteiden mukavuudesta tinkimättä.

Koja säästää energiaasi – todistetusti.

PALVELUPOLKU, JOKA JOHTAA OPTIMAALISEEN TEKNIIKKAAN

Kojan kehittynyt palvelupolku alkaa kattavasta kartoituksesta ja johtaa olosuhteiden ja energiatehokkuuden paranemiseen, seurantaa unohtamatta.

KARTOITUS

Koja todentaa kiinteistön nykytilanteen kohdekäynnillä, jonka yhteydessä ammattilaiset mittaavat ja kartoittavat tarvittavat tiedot.

KIINNOSTUITKO?

RAPORTOINTI

Saat Kojalta kattavan energiatehokkuus- ja olosuhderaportin, jossa on vertailua varten vaihtoehtoiset ratkaisut elinkaarikustannusten ja investointien mukaan eriteltynä.

KIINNOSTUITKO?

SUUNNITTELU

Suunnitteluosaaminen kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet, pienistä muutoksista kokonaisvaltaisiin projektisuunnitelmiin.

KIINNOSTUITKO?

TOTEUTUS

Koja huolehtii niin materiaalihankinnoista, työmaatoiminnoista kuin valvonnasta sekä järjestelmän optimoinnista ja säädöstä. Tarvittaessa otamme päätoteuttajavastuun.

KIINNOSTUITKO?

SEURANTA

Säästöjen ja olosuhteiden muutoksen todentaminen on helppoa Kojan räätälöidyllä IoT-ratkaisulla, johon sisältyy säännöllinen raportointi ja järjestelmän optimointi.

KIINNOSTUITKO?

KIINTEISTÖN ÄLYKÄS PÄIVITYS YHDESTÄ PAIKASTA

Koja hallitsee ratkaisut pienistä teknologia- ja ohjauspäivityksistä kiinteistön täydelliseen talotekniikan modernisointiin – nykytilanteen todentamisesta aina optimaaliseen lopputulokseen ja valvontaan asti.

Toimitilat

TOIMITILAT

Työntekijät ovat työnantajan arvokkain resurssi, ja hyviä työolosuhteita arvostetaan yhä enemmän. Optimaalisissa oloissa ihmiset ovat virkeitä ja antavat parhaan panoksensa. Koja räätälöi terveelliset ja viihtyisät olosuhteet työpaikalle. Koja toteuttaa puolestasi energiatehokkaan ratkaisun hankesuunnittelusta alkaen, aina jälkiseurantaan asti.

Koko kiinteistötekniikan saneeraus on harvoin tarpeen. Koja tekee kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden rahoitusvaihtoehdot ovat joustavat. Hyvin toteutettu olosuhde- ja energiasaneeraus nostaa viihtyisyyden lisäksi kiinteistösi arvoa.

Liikekiinteistöt

LIIKEKIINTEISTÖT

Asiakas viihtyy liikekeskuksessa pidempään, kun olosuhteet ovat laadukkaat. Asiakkaiden määrä ja sitä myöten olosuhdevaatimukset jakautuvat epätasaisesti vuodenaikojen ja liikekeskuksen aukioloaikojen mukaan.

Liikekiinteistöissä on yleensä paljon hyödynnettäviä ja kierrätettäviä ilmaisenergioita. Koja hyödyntää niitä kartoittaen ja toteuttaen parhaat ratkaisut sekä optimaalisen olosuhdehallinnan – ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Hotellit

HOTELLIT

Loma on positiivinen kokemus, ja hyvät olosuhteet tekevät siitä vielä paremman – kunhan ne saavutetaan äänettömästi ja huomaamattomasti. Kojan pitkäaikainen osaaminen taloteknisistä järjestelmistä on testattu vaativissa olosuhteissa Karibialta aina Jäämerelle asti.

Kiinteistön omistajan ja henkilökunnan kannalta olosuhteiden on oltavat optimaaliset asiakastarpeen mukaan. Hotelleissa tarvitaan yhtäaikaista lämmitystä ja jäähdytystä, mikä mahdollistaa energian kierrättämisen ja säästämisen. Kojalla on paras osaaminen vaativien olosuhteiden hallinnasta ja energiatehokkaasta toteutuksesta.

ASUNTO-OSAKEYHTIÖT

ASUNTO-OSAKEYHTIÖT

Kun talotekninen järjestelmä on toimiva ja energiatehokas, asumismukavuus paranee ja kustannukset alenevat. Asunto-osakeyhtiöiden merkittävin käyttökustannus tulee lämmitysenergiasta. Koja toteuttaa hybridiratkaisuja, joissa kiinteistön ilmaisenergiat ja niiden kierrätys ovat osa toimivaa kokonaisuutta.

Koja arvioi lämmitysjärjestelmän nykyisen kunnon ja tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja pienentämään energiankustannuksia ja parantamaan järjestelmän käytettävyyttä sekä energiankulutuksen seurantaa. Toimenpiteet nostavat kiinteistön arvoa ja helpottavat asuntojen jälleenmyyntiä.

Teollisuus

TEOLLISUUS

Toimiva talotekniikka takaa hyvät olosuhteet, lisää työn tuottavuutta ja vähentää sairauspoissaoloja. Työnantajan velvollisuus on varmistaa olosuhteet, jossa terveellisyyttä ja turvallisuutta arvostetaan.

Koja kartoittaa ja toteuttaa optimaaliset olosuhteet energiatehokkuutta unohtamatta. Ratkaisusta räätälöidään aina paras mahdollinen. Ratkaisut ovat kustannustehokkaita, ja saat tarvittaessa joustavan rahoituksen.

Datasalit

DATASALIT

Suomen olosuhteissa vapaajäähdytteinen ratkaisu on yleensä kustannustehokkain ja helpoin toteuttaa. Kojan oma tuotekehitys, tutkimus ja laitevalmistus takaavat parhaat räätälöidyt datasalien jäähdytysratkaisut.

Kojalla on vuosikymmenien kokemus olosuhteiden hallinnasta sekä energian talteenotosta ja kierrätyksestä. Ratkaisut parantavat niin kannattavuutta kuin kilpailukykyä, ja Koja ottaa vastuun koko projektista suunnittelusta toteutukseen.

YRITYSPUISTON OLOSUHTEET JA ENERGIAÄLYKKYYS UUDELLE TASOLLE

Spektri Business Parkin uusi innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä laskee hiilijalanjälkeä 400 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosipäästöjen verran. Koja hoitaa hankkeen toteutussuunnittelun sekä kohteessa tehtävät työt.

PARANNUS TEHDASHALLIN ILMANLAATUUUN

Röchling Rimito Plast Oy tuottaa muovilevyä Ruskossa. Päättymätön kolmivuoro vaatii ammattitaidon lisäksi hyviä työolosuhteita. Kun yritys uusi ilmanvaihtoa, lämmitystä, jäähdytystä ja automaatiota, kumppaniksi valittiin Koja.

MITTAVA ENERGIASANEERAUS

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan Neilikkatien toimistokiinteistöön tehtiin energiatehokkuuden modernisointi. Koja toimi mittavassa saneerauksessa päätoteuttajana ja vastasi hankkeen läpiviennistä. 

KOJA ON TALOYHTIÖMME HOVIHANKKIJA

As Oy Soukanharju ja kaksi muuta espoolaista taloyhtiötä siirtyivät maalämpöön yhteisvoimin. Tyytyväiset asukkaat säästävät niin sähkönkulutuksessa kuin yhtiövastikkeessa. 

OTA YHTEYTTÄ

Kysy kiinteistön tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu järjestelmien kotimaiselta asiantuntijalta.

YHTEYSTIEDOT »

TAKUUKÄSITTELYLOMAKE

Lähetä takuukäsittelyyn liittyvät tiedot alla olevan linkin kautta.

TAKUUKÄSITTELY »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE