OTA YHTEYTTÄ

Koneellinen ilmanvaihto kokeneelta toimijalta. 

PUHDASTA SISÄILMAA

Kojalla on vuosikymmenien kokemus älykkäistä ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisuista. Oli kyseessä sitten uudisrakennus, saneeraus tai modernisointi, rakentamisen prosessit helpottuvat ja toiminta on joustavaa jo työmaalla. Koneellinen ilmanvaihto, energian säästäminen ja laadukas sisäilma eivät sulje pois toisiaan. 

Edistyneet mitoitus- ja valintaohjelmat, oma tuotekehitys, kotimainen tuotanto sekä  maailmanluokan sähkö- ja automaatio-osaaminen ovat voittamaton yhtälö – yhtä lailla laadun kuin säästettyjen kustannusten kannalta. Koneellinen ilmanvaihto tilaus-toimitusprosesseineen on hiottu huippuunsa, ja laitteet optimoitu olosuhteiden mukaan. Kojan asiantuntijat palvelevat kaikissa vaiheissa, sovitusti ja koko elinkaaren ajan. 
 

ILMANVAIHTO

Kojan tuotevalikoima kattaa kiinteistöjen koko ilmastoinnin. Laitteet tuottavat laadukasta, raikasta sisäilmaa energiatehokkaasti.

LUE LISÄÄ »

MITOITUS

Koja tarjoaa myös käteviä mitoitusohjelmia ilmanvaihdon suunnittelun tueksi. Saat kaikki tarvitsemasi dokumentit käyttöösi helposti ja nopeasti!

MITOITUSOHJELMAT »

LAADUKASTA SISÄILMAA KAIKISSA KOHTEISSA

Liikekeskukset

Kojan ratkaisut tuottavat raikkaan ilman energiatehokkaasti. Kiinteistön arvo säilyy ja ihmiset viihtyvät.

LUE LISÄÄ »
Toimistot

Kun ilmankäsittely toimii työympäristössä oikein, sitä ei edes huomaa. Koja luo hyvät olosuhteet laadukkailla tuotteilla.

LUE LISÄÄ »
Sairaalat

Terveellisyys ja toimintavarmuus on Kojan laitteilla taattu. Myös puhdastiloissa, standardien vaatimusten mukaan.

LUE LISÄÄ »
Koulut, päiväkodit ja hoivakodit

Sisäilman hyvä laatu tekee kiinteistöstä terveellisemmän ja turvallisemman, koko sen elinkaaren ajan.

LUE LISÄÄ »
Hotellit ja ravintolat

Laadukas sisäilma ja jäähdytys, ilman turhaa melua. Koja tuottaa käyttökohteeseen suunniteltua, energiatehokasta mukavuutta.

LUE LISÄÄ »
Liikuntahallit ja tapahtumatilat

Kun ihmiset ovat liikkeellä, ilman laatu on tärkeä tekijä. Kojan laitteiden optimaalinen mitoitus ja säädöt tehdään tilan mukaan.

LUE LISÄÄ »
Kerrostalot

Kun ammattilainen hoitaa järjestelmän keskitetysti, on ilmanvaihto huoletonta ja toimintavarmaa, sekä helposti huollettavissa.

LUE LISÄÄ »
Datasalit

Kojan oma R&D Center, turnkey-ratkaisut ja kokemus ovat lyömätön yhdistelmä, kun tarvitaan erityisolojen ylläpitoa ja hallintaa.

LUE LISÄÄ »

TUKEA TOIMIVUUTEEN ELINKAARIPALVELUILLA

Kojan elinkaaripalvelut ja modernisoinnit tukevat energian säästöä ja sisäilman laatua koko laitteiden elinkaaren ajan.

TUTUSTU PALVELUIHIN »

SUOMALAISTA TUOTANTOA JA OSAAMISTA

Jalasjärven tehtaalla ilmanvaihtokoneet valmistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lyhyt läpimenoaika näkyy asiakkaille joustavuutena ja toimitusvarmuutena. Mittavat investoinnit tuotantolinjoihin mahdollistavat energiatehokkaan tuotannon luotettavilla valmistustekniikoilla.

LUE LISÄÄ »

AINUTLAATUINEN R&D CENTER TAMPEREELLA

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille, todellisissa käyttöolosuhteissa.

LUE LISÄÄ »

ASIAKKAIDEMME MENESTYSTARINOITA

HILTO EC KERÄÄ LÄMPÖÄ TALTEEN SUURISSA KIINTEISTÖISSÄ

Kojan pitkäaikainen yhteistyökumppani, Tom Allen Senera Oy, luottaa projekteissaan HiLTO EC – lämmöntalteenottoyksikköön.

Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskuksen rakennuttaja Sponda Oyj tilasi Kojalta kohteeseen Future ilmanvaihtokoneet. Kaupan syntymisen ratkaisi koneiden energiatehokkuus kymmenen vuoden ajalla. Ratinaan on toimitettu yhteensä 70 Kojan koneparia.

JÄÄHDYTYSRATKAISUT CHILLERILTÄ

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin.
Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit.

Chiller Oy on ollut osa Koja-Yhtiöt Oy -konsernia vuodesta.2019 lähtien.

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE