OTA YHTEYTTÄ

YMPÄRISTÖRATKAISUT

Puhaltimet ympäristöteknologisiin sovelluksiin, kuten puhdistuslaitoksiin ja laivojen rikkipesureihin.
Kulutuskestävät ratkaisut, pienemmillä päästöillä.

MUKANA GLOBAALISSA HAASTEESSA

Ympäristön elinkelpoisuuden parantaminen päästöjä vähentämällä on globaali haaste tulevaisuudessa – kansainvälisen ympäristölainsäädännön ohjaamana. Kaikkea ei voida rakentaa uusiksi viimeistä teknologiaa hyödyntäen, mutta maailmalla on tuhansia erilaisia laitoksia joiden ympäristöystävällisyyttä ja elinkaarta voidaan pidentää. Koja auttaa parantamalla olemassa olevia puhdistusratkaisuja tai lisäämällä uusia puhdistusteknologioita olemassa oleviin prosesseihin.

KORKEA HYÖTYSUHDE KÄYTETTÄVYYDESTÄ TINKIMÄTTÄ

Koja on tarjonnut koeteltuja teknisiä ratkaisuja jo vuosikymmenten ajan pohjautuen prosessi- ja suunnitteluosaamiseen sekä laajaan vaihtoehtoisten ratkaisujen joukkoon – jokaisen käyttökohteen yksilölliset vaatimuksen huomioiden. Tunnemme säätötavat, niiden vaikutukset, sekä erilaisten käyttökohteiden materiaalivaatimukset.

YKSILÖLLINEN LAITEOPTIMOINTI

Koja huomioi optimoinnissa puhaltimen koon, kiintoainemäärän ja -laadun sekä huoltovälin – kaikissa laitteelle asetetuissa toimintapisteissä. Kehittyneellä puhallinvalintaohjelmistolla varmistamme asiakkaillemme parhaan kokonaisoptimoidun laitevalinnan.

KULUTUSKESTÄVYYTTÄ 

MATERIAALIVALINNOILLA

Kojan suunnitteluosaaminen kattaa niin vaikeat abrasiivisen kulumisen kohteet kuin haastavat korroosio-olosuhteet. Ratkaisu kulutuskestävyyteen on helposti suunniteltavissa halutun kestoiän mukaan. Vakiomateriaaleihin kuuluvat lujat hiiliteräkset, ruostumattomat teräkset, nikkelipohjaiset superseokset ja titaanit sekä erilaiset polymeeri- ja karbidipinnoitteet.

KATTAVAT HUOLTOPALVELUT

Kojan huolto-organisaatio tarjoaa verkostonsa kautta kaikki puhaltimiin ja välittömästi niiden läheisyydessä oleviin komponentteihin asiantuntija- ja huoltopalvelut kaikkialle maailmassa. Erityisasiantuntijamme palvelevat myös hankalammissa tilanteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE