OTA YHTEYTTÄ

METSÄTEOLLISUUS

Puhallinratkaisut kaikkiin sellu- ja paperituotannon sovelluksiin.
Johtavan toimittajan valmistamana, kaikkialle maailmaan.

SKAALAUTUVAT PROSESSIT KAIKKIIN KOHTEISIIN

Koja on toimittanut puhaltimia erilaisiin metsäteollisuuden tarpeisiin useiden vuosikymmenten ajan. Pitkän kokemuksen ansiosta osaaminen prosesseista ja niiden vaatimuksista on laaja-alaista. Metsäteollisuuden kohteita yhdistää tarve korkeaan energiatehokkuuteen sekä käyttövarmuus jatkuvasti käynnissä olevissa prosesseissa. Koja hallitsee kaikki puhallinsovelluksiin tarvittavat laitekoot pienimmistä kokoluokista aina jättiläisiin saakka.

YKSILÖLLISESTI VALITTUNA

Prosesseilla on aina omat erikoispiirteensä. Koja valmistaa kaikki puhaltimet yksilöllisesti kaikki käyttökohteen vaatimukset huomioiden. Asiantuntijat huomioivat paikalliset olosuhteet optimoidakseen laitteiden luotettavuuden sekä prosessien tehokkuuden.

TAATTUA TOIMINTAVARMUUTTA

Maailman johtavalta toimittajalta saat puhallinratkaisut kaikkiin puunkäsittelyn ja selluntuotannon sovelluksiin. Kojan pitkä kokemus prosesseista mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen yhtä lailla käytettävyyden kuin säädettävyyden suhteen, kun laitevalinta on tehty sovelluksen vaatimukset huomioiden.

MITOITETTUA KOKONAISTEHOKKUUTTA

Kojan kehittyneet puhaltimen mitoitusmahdollisuudet varmistavat kaikkien puhaltimen toimintapisteiden huomioimisen puhallinvalinnassa niin energiatehokkuuden kuin kustannustehokkuuden suhteen – laitteen koko käyttöikä huomioiden.

KATTAVAT HUOLTOPALVELUT

Kojan huolto-organisaatio tarjoaa verkostonsa kautta kaikki puhaltimiin ja välittömästi niiden läheisyydessä oleviin komponentteihin asiantuntija- ja huoltopalvelut kaikkialle maailmassa. Erityisasiantuntijamme palvelevat myös hankalammissa tilanteissa

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE