OTA YHTEYTTÄ

METALLI- JA KAIVOSTEOLLISUUS

Optimoidut puhallinratkaisut prosessien tarpeisiin.
Kehittyneillä valintamenetelmillä yksilöllisesti valittuna, erilaisia materiaaliteknisiä ratkaisuja hyödyntäen.

YKSILÖLLISIÄ RATKAISUJA VAATIMUSTEN MUKAAN

Metallien valmistusta ja kaivosteollisuutta yhdistävät haastavat käyttöolosuhteet ja laajat suorituskykyvaatimukset. Käsiteltävät kaasut voivat olla korroosio- ja kuluttavuusominaisuuksiltaan erittäin vaativia, mikä asettaa myös materiaalitekniikalle korkeita vaatimuksia. Kojan osaaminen kattaa puhaltimet kaikissa kokoluokissa.

Tuotantoprosessit on usein räätälöity käyttöpaikan erityispiirteiden mukaan. Kojan yksilöllinen puhallinoptimointi vastaa täydellisesti myös laitevalintojen haasteisiin.

HUIPPULUOKAN INSINÖÖRIOSAAMINEN

Kojalle mikään ei ole mahdotonta. Valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin puhallinkäyttökohteisiin. Kojan insinööriosaaminen juontaa jo vuodesta 1935. Käytössäsi on kokeneen osaajan prosessi- ja suunnitteluosaaminen ja valtava määrä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Laadunjohtaminen varmistaa suunnitellun lopputuloksen ja käyttövarmuuden lopullisessa käyttökohteessa. Koja tuntee säätötavat ja niiden vaikutukset.

KULUTUSKESTÄVYYTTÄ MATERIAALIVALINNOILLA

Kojan suunnitteluosaaminen kattaa niin vaikeat abrasiivisen kulumisen kohteet kuin haastavat korroosio-olosuhteet ja niiden yhdistelmät. Parhaat tulokset kuluviin kohteisiin saavutetaan Kojan kulutustestien kautta. Tulosten perusteella ratkaisu kulutuskestävyyteen on helposti suunniteltavissa halutun kestoiän mukaan. Kojan vakiomateriaaleihin kuuluvat lujat hiiliteräkset, erilaiset ruostumattomat teräkset, nikkelipohjaiset superseokset ja titaanit sekä erilaiset polymeeri- ja karbidipinnoitteet.

LAITEOPTIMOINTI PROSESSIN EHDOILLA

Prosessin minimi- ja maksimitoiminta-arvot asettavat reunaehdot valittaville puhaltimille. Joissakin tapauksissa puhallinvalinta on kompromissi prosessin ääripäiden ja toiminnallisuuden suhteen. Kojan kehittyneellä puhallinvalintaohjelmistolla varmistamme parhaan, kokonaisoptimoidun laitevalinnan.

KATTAVAT HUOLTOPALVELUT

Kojan huolto-organisaatio tarjoaa verkostonsa kautta kaikki puhaltimiin ja välittömästi niiden läheisyydessä oleviin komponentteihin asiantuntija- ja huoltopalvelut kaikkialle maailmassa. Erityisasiantuntijamme palvelevat myös hankalammissa tilanteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE