OTA YHTEYTTÄ

ENERGIATUOTANTO

Palamis-, savukaasu- ja kiertokaasupuhaltimet kiinteää polttoainetta käyttäviin energialaitoksiin.
Joustavasti, kokeneen osaajan varmuudella.

KOJA SIMULOI PUHALTIMEN AJOTILANTEET

Energiaa tuotetaan erilaisilla kattilatyypeillä, joissa poltetaan varsin erilaisia polttoaineita. Usein saman kattilan polttoaineeksi on runsaasti vaihtoehtoja. Koja ottaa puhaltimien valinnassa ja optimoinnissa kaikki ajotilanteet huomioon simuloimalla ne etukäteen.

ERIKOISSUUNNITTELU JA OEM-TUOTTEET

Koja tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, hyödyntäen myös käyttöaikaisen tiedon tuotekehityksessä. Osaaminen kattaa puhaltimet myös erityistarpeisiin – esimerkiksi integroituna osaksi asiakkaan laitetta tai kokonaisjärjestelmää. Suoritusarvot poikkeavat vakiopuhallinsarjoista. Materiaalit, rakenteiden määrittely ja OEM-tuotteet suunnitellaan tarpeen mukaan.

ENERGIATEHOKKUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Ammattilaisten avulla puhaltimen käyttöaika on 24/7 ja huoltojen vaatimat seisokkiajat saadaan minimiin. Kojan puhallinratkaisuissa on pienet omakäyttötehot, ja osaaminen kattaa myös äänet ja vaimennuksen. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa edistää energiatehokkuutta ja käytettävyyttä.

PUHALTIMIEN JATKUVA VALVONTA

Koja hyödyntää käyttöaikaista tietoa myös tuotekehityksen tarpeisiin ja ennakoiva kunnonvalvonta on pitkälle hiottua. Huolto- ja varaosapalvelut ovat kattavat. Kojan palveluihin kuuluvat myös retrofit-tarkastelut esimerkiksi laitosten kapasiteetin muutoksen yhteydessä.

KATTAVAT HUOLTOPALVELUT

Kojan huolto-organisaatio tarjoaa verkostonsa kautta kaikki puhaltimiin ja välittömästi niiden läheisyydessä oleviin komponentteihin asiantuntija- ja huoltopalvelut kaikkialle maailmassa. Erityisasiantuntijamme palvelevat myös hankalammissa tilanteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE