OTA YHTEYTTÄ

SELVÄÄ SÄÄSTÖÄ ENNAKOINNILLA JA KÄYTETTÄVYYDELLÄ.

KOJAN ÄLYKKÄÄT IOT-PUHALLINRATKAISUT

Kun prosessi toimii keskeytyksettä, voi keskittyä omaan ydintoimintaan. Puhallinlaitteiden käytön luotettavuuteen kohdistuu nykyään yhä suurempia vaatimuksia, jotka koskevat kaikkia toimijoita. Painopiste on siirtynyt kohti ennakoivaa käyttöä ja kunnossapitoa myös yksittäisten koneiden ja laitteiden tasolla.

Koja tarjoaa älykkäitä puhaltimiin kytkettävissä olevia valvontalaitteita ja palveluita. Laajuudeltaan oikein valittujen, yhteensopivien IoT-ratkaisujen avulla asiakkaan omasta prosessista saadaan mahdollisimman sujuva ja keskeytymätön. Kunnossapitotoimenpiteet ajoitetaan ennakoivasti oikea-aikaisiksi.

KATTAVA ANALYYSI KOMPONENTTIEN KUNNOSTA

Kojan yksisuuntainen tiedonkeruujärjestelmä ei juuri verkkoa kuormita, ja toimii silti erittäin kattavasti puhaltimien kaikkien oleellisten komponenttien kunnon analysoinnissa. Kunnossapidon ennakointi edistää laitteiston turvallista käyttöä koko niiden elinkaaren ajan – kustannustehokkaalla tavalla.

AJOISSA HAVAITTU – AJOISSA HOIDETTU

Ongelmatilanteissa järjestelmä tekee hälytyksen sekä asiakkaalle että Kojan valvontakeskukseen. Kaikki tarvittava tieto on saatavilla heti alusta asti, eikä oleellisten tietojen etsimiseen tarvitse hukata aikaa. Kun ongelmat havaitaan ajoissa, vältetään turhia käyttökatkoksia. Tukijoukkoina järjestelmän käytössä toimivat sertifioidut värähtelyasiantuntijat ja nopeaan reagointiin kykenevä on-site-ryhmä.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE