OTA YHTEYTTÄ

LISÄARVOA PROSESSIEN HUKKAENERGIAA HYÖDYNTÄMÄLLÄ.

GASIP – ILMAN JA KAASUN KÄSITTELYRATKAISUT TEOLLISUUDELLE

Kojan toteuttamana GASIP-ratkaisut kasvattavat käyttökohteen kokonaishyötysuhdetta. Teollisuuslaitoksen hyötysuhteen nostaminen on ympäristöteko, joka samalla lisää energiatehokkuutta. Koja tuottaa prosessien hukkaenergiaa hyödyntämällä laajamittaista lisäarvoa asiakkailleen.

Kokonaishyötysuhteen nostaminen on usein varsin yksinkertaista toteuttaa esimerkiksi prosessin esilämmittämisessä tai kiinteistön tilojen lämmittämisessä. Kojan pitkäaikaisen laite- ja prosessiosaamisen ansiosta ratkaisut toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, hukkalämmön talteenottojärjestelmien suunnittelusta ja projektinhallinnasta alkaen. Investointipäätöksen tekeminen on helppoa lyhyen takaisinmaksuajan vuoksi.

PROSESSIANALYYSI

Prosessikartoituksessa analysoimme prosessin ja selvitämme järkevät käyttökohteet havaitun hukkaenergian hyödyntämiseksi. Koja tekee kartoitusvaiheesta raportin, jonka pohjalta päätöksen teko on yksinkertaista.

KOKONAISOPTIMOINTI

Kehittyneet prosessien analysointi- ja  mitoitusmahdollisuudet mahdollistavat kaikkien prosessin toimintapisteiden huomioimisen laitevalinnoissa, sekä energiatehokkuuden että kustannustehokkuuden merkeissä – huomioiden laitteiden koko käyttöiän.

PROJEKTIHALLINTA

Kojan pitkäaikainen kokemus tuo projektiosaamista ja joustavuutta projektin kokoon katsomatta. Oli kyseessä sitten järjestelmäanalyysi, optimointi tai uudelleen suunnittelu, kokonaistoimituksen lähtökohta on helppous ja kohteen mukaan räätälöidyt konseptit.

KYSY GASIPISTA KOJALTA, PÄÄSET HELPOLLA

  • Prosessikartoitus ja järjestelmäanalyysipalvelut
  • Kokeneen osaajan järjestelmän suunnittelu ja optimointi
  • Laaja valikoima energiatehokkaita laitteita
  • Lämmöntalteenotto, aksiaali- ja radiaalipuhaltimet
  • Teollisuuden ilmanvaihtokoneet
  • Pitkäaikainen arktisten olosuhteiden tuntemus
  • Projektinhallinta projektin koosta riippumatta
  • Lyhyet takaisinmaksuajat investoinneille
  • Kokonaistoimitukset avaimet käteen -periaatteella

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE