OTA YHTEYTTÄ

VÄHEMMÄN RISKEJÄ, ENEMMÄN KÄYTETTÄVYYTTÄ.

ESISELVITYKSET JA KARTOITUKSET –  ENNAKOINTI TUO SÄÄSTÖÄ

Puhaltimien käytettävyys on olennaista yhtä lailla turvallisuuden kuin elinkaaren aikana muodostuvien kustannusten kannalta. Lisäksi tehokkaampi puhallin on käyttöiältään pidempi. Koja tukee asiakkaita ja suunnittelua tekeviä toimijoita myös laitosten ja niiden modernisointien esiselvityksien teossa.

Kojan asiantuntijoiden tekemän työmaakartoituksen avulla saadaan oleellinen tieto fyysisistä olosuhteista, heti projektin alkuvaiheessa. Mitoitus tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta puhaltimen todellinen käyttötilanne selviää.

Tarkan mitoitusohjelman ansiosta puhaltimen alkuperäistä rakennetta ei tarvitse kopioida tai arvailla muutettavia komponentteja. Lopputuloksena syntyy lasketusti toimivin ja järkevin, nykytilannetta selkeästi parempi ratkaisu.

PITKÄ KOKEMUS MODERNISOINNEISTA

  • Laskennallisesti järkevin muutos, modifiointi tai modernisointi
  • Kojan oman tuotekehityksen, suunnittelun ja huippuammattilaisten tuki
  • Energiansäästö-, kulutus-, ROI-, huolto- ja kunnossapitolaskelmat
  • Laaja kokemus lukuisien modernisointien ratkaisuesityksistä

LÄHELLÄ ASIAKASTA, MISSÄ VAIN

Koja on mukana niin kaukokohteiden kartoitustarpeissa kuin lähempänä kotia olevissa kohteissa, missä puhaltimia on paljon. Modernisointitarpeiden kartoitus ei häiritse käynnissä olevia prosesseja ja asiantuntijamme täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

Asiakkaan saama hyöty kartoituksesta on ilmeinen – Kojan puhaltimien laadukkuus saattaa hämärtää huollon ja korjausten tarvetta, jolloin osa riskeistä voi jäädä tiedostamatta. Ennakoimalla ehkäistään suurempia ongelmia, lisätään energiatehokkuutta ja pidennetään käyttöikää.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE