Jäähdytys

Laajasta valikoimastamme löydät modernit ja energiatehokkaat ratkaisut ilmastoinnin jäähdytykseen, kriittisten tilojen jäähdytykseen (kuten datasalit, laboratoriot, prosessijäähdytys) sekä lämpöpumppusovelluksiin. Kokenut organisaatiomme on valmiina tukemaan projektisi onnistumista alkumetreiltä elinkaaren loppuun saakka.

Koja CoolCenteristä löydät laajan valikoiman jäähdytyslaitteita ja varaosia, joita tarjoamme erittäin nopealla toimitusajalla. Liittymällä KojaCare huolto-ohjelmaan varmistat, että järjestelmäsi on jatkuvasti huippukunnossa ja viimeisimpien kylmäainesäädösten mukainen.

Kylmäainesäädösten muuttuessa siirrymme vähitellen kohti matalan GWP-arvon jäähdytyslaitteita. Laajasta valikoimastamme löydät kattavasti niin luonnollisella kylmäaineella varustetut jäähdytyslaitteet kuin uudella kylmäaineella R1234ze varustetut laitteet. Uusien kylmäaineiden käyttäminen asettaa myös uudenlaisia suunnitteluvaatimuksia, joiden huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme.

Siirry yhteystietoihin »

Tutustu Koja CoolCenterin valikoimaan »