Future® ilmanvaihtokone

Future® ilmanvaihtokone on mekaanisilta sekä lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertainen tuote. Loppuun saakka mietityt komponenttivalinnat vastaavat asiakkaan vaativimpiakin odotuksia. Tuotteemme suunnittelussa on huomioitu erityisesti sisäilman laatuun vaikuttavia rakenteellisia tekijöitä, kuten koneen vaipan tiiviys sekä suodattimen ja kehyksen kiinnityksen tiiviys.

Future® ilmanvaihtokone on erittäin tukeva teräsprofiilista tehdyn runkorakenteensa ansiosta. Asennus on helpoin tehdä toimitettaessa kone kokoonpantuna omalle alustalleen. Kone voidaan toimittaa tarvittaessa myös lohkoina tai toimintokohtaisina moduuleina.

Future® konesarjan ehdoton etu on sen monipuolisuus. Konesarja tarjoaa sopivan konekoon, ilmavirta-alueen ja komponenttiyhdistelmän tilanteeseen kuin tilanteeseen. Konesarjamme täyttää CEN-standardien rakenne- ja tiiviysvaatimukset sekä vuonna 2016 ja 2018 voimaan tulevat ekosuunnitteluvaatimukset.

Future® Clean hygieniamalli

Future® Clean hygieniamalli täyttää tiukat puhtausvaatimukset toimien ratkaisuna tiloihin, joissa tarvitaan normaalia puhtaampaa ilmaa. Se soveltuu erinomaisesti sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden terveydenhoitolaitosten ilmastointitarpeisiin. Hygieniamallin käyttökohteita ovat myös elintarvikkeiden valmistus- ja käsittelyteollisuus sekä elektroniikkateollisuus. Koneen toimintojen puhdistusta nopeuttavat suuret, tarvittaessa saranoidut huoltoluukut ja ulosvedettävät komponentit.

 

Tuotetiedot

Future - Valmistajan vakuutus ilman sähköistystä ja säätölaitteita
Future - Esite
Future ja Future S - Kuljetus-, varastointi- ja asennusohje
Future - Vaatimustenmukaisuusvakuutus sähköistettynä ja säätölaitteilla varustettuna
Future - Käyttö- ja huolto-ohje
Future Clean - Esite
Lohkosulatusautomatiikan käyttö- ja huolto-ohje
New Future - Esite
Sähköautomaatio - Esite