Ilmanvaihtokoneet

Koja suunnittelee ilmanvaihtokoneet aina käyttötarkoitus edellä. Toimitamme laitteet hytteihin, yleisille alueille ja palvelualueille.

Future Marine ilmanvaihtokoneet

Future Marine ilmanvaihtokoneet tarjoavat ratkaisun kaiken aikaa koveneviin marine-toimialan vaatimuksiin vastaamiseksi. Ilmanvaihtokoneemme ovat huolellisen suunnittelun, jatkuvan laadunvalvonnan ja viimeisimmän tekniikan lopputulosta.

Tuotteen merkittävin ominaisuus on sen lähes rajaton soveltuvuus eri ilmankäsittelytarkoituksiin. Kattava Future Marinen valikoima sisältää koneita eri kokoluokissa ja ilmavirta-alueissa, eri materiaalien ja komponenttien yhdistelmät mukaan lukien. Ilmavirta-alue vaihtelee 0.32 m³/s:n ja 15.6 m³/s:n välillä. Ilmankäsittelykoneemme ovat saatavilla täysin varusteltuina, sisältäen sähköasennukset ja automaation.

Huolellisesti valituilla komponenteilla, ylivertaisilla mekaanisilla ja lämpö- ja virtausteknisillä ominaisuuksilla Future Marine ylittää jopa vaativimpien laivanomistajien odotukset. Tuotteen toiminnot ovat CEN-standardien mukaisia.

Talteenotto-osa

Markkinoiden paras sorptioroottori, jolla saavutetaan erittäin tehokas kosteuden- ja lämmönsiirto ilman haitallisten VOC-kaasujen siirtymistä poistoilmasta tuloilmaan.

Puhallinosa

Energiatehokkaimmat puhaltimet ja moottorit alan johtavilta valmistajilta. Jokaiseen toimintapisteeseen valitaan optimaalinen puhallinratkaisu huomioiden elinkaarikustannukset, kokonaishyötysuhde sekä äänitaso.

Lämmönsiirtimet

Kojan kehittämät ja valmistamat huipputeknologian lämmönsiirtimet takaavat, että jokaiseen kohteeseen mitoitetaan ja valitaan optimaalisesti suunnitellut lämmönsiirtimet.