OTA YHTEYTTÄ

PUHTAAMPI HUOMINEN ALKAA JO TÄNÄÄN

Monipuolinen ja kehittyvä Koja Group tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella.

Koja luo älykästä, innovatiivista teknologiaa tehokkaasti ja turvallisesti. Toimintaa parannetaan jatkuvasti, ympäristön kannalta kestävästi ja hiilijalanjälkeä pienentäen.

Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

 

VAKAATA KASVUA MYÖS KANSAINVÄLISESTI  

Jatkuvasti kilpailukykyään ja kannattavuuttaan kehittävä Koja investoi kotimaan lisäksi myös kansainvälisen kasvuun. Suomalaiseen osaamiseen luotetaan muuallakin.

 

KOJA USA INC.

Floridassa sijaitseva Koja USA Inc. on erikoistunut energiatehokkuuden lisäämiseen laivoilla. Suunnittelu, modernisoinnit, varaosat, elinkaari- ja IoT palvelut tekevät Kojasta huipputeknologian ykköspelurin, sekä maailman suurimpien varustamoiden yhteistyökumppanin.

LUE LISÄÄ »

TAMPEREELTA MAAILMALLE

Kojan toiminta on laajentunut vuosien varrella kansainväliseksi. Parhaita ratkaisuja luodaan paikallisesti niin Suomessa, Ruotsissa kuin USA:ssa – yhdessä asiakkaan kanssa.   

LUE LISÄÄ »

TEKNISESTI EDELLÄ, ASIAKKAAN PUOLESTA

Koja on vastuullinen, kotimainen perheyritys. Ratkaisut ovat korkealaatuisia ja energiatehokkaita. Komponenttien ominaisuuksia testataan jo tuotekehitysvaiheessa, yhä vaativimmissa projekteissa. Koja kehittää jatkuvasti tuotteita ja palveluitaan huomioiden niiden koko elinkaaren aikaisen ympäristövaikutuksen.

 

AINUTLAATUINEN R&D CENTER

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille, todellisissa käyttöolosuhteissa.

TUTUSTU »

KOTIMAISTA LAATUTUOTANTOA

Energian tehokas käyttö on yksi tärkeimmistä keinoista torjua ilmastonmuutosta. 
Kojan ratkaisut on suunniteltu tukemaan tehokasta ja järkevää energiankäyttöä.

LUE LISÄÄ »

ANNA ASIANTUNTIJAN AUTTAA

Kuinka voimme palvella? Koja tarjoaa varmoja ja tehokkaita ratkaisuja. Asiantuntijat auttavat arjen tilanteissa lähes 90 vuoden kokemuksella ja tuntevat teknologian. Ota yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE