Teknisesti edellä, asiakkaan puolesta.

Koja toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme teidän lähtökohdistanne. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Palvelemme teitä arjen tilanteissa yli 80 vuoden kokemuksella. Meihin voitte aina luottaa.
Katso video Kojan monipuolisesta osaamisesta »

Ajankohtaista

Kaksi vahvaa suomalaista ilmastointialan yritystä yhdistävät voimansa

Koja-Yhtiöt Oy konserni on ostanut 31.5.2019 Chiller Oy konsernin. Yhdistämällä teknologiaosaamista pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

Lue lisää

Future® S Mitoitusohjelma suunnittelijan avuksi

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen ohjelma pystylähtöisten ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen.

Lue lisää

Ota käyttöösi uudistettu Future®++ Mitoitusohjelma

Ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen tarkoitettu Future®++ Mitoitusohjelma on uudistettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Lue lisää

MES- JA APS-järjestelmä tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen

Koja tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille harjoittelupaikkojen, kesätöiden ja lopputöiden parissa. Antti Raikkonen toteutti diplomityönsä MES- ja APS-järjestelmän kartoituksesta ja esiselvityksestä.

Lue lisää

Asiakkaiden näkemyksiä B2B-yhteistyötä edistävästä viestinnästä

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Annika Kuusela on tehnyt pro gradu -tutkielmansa asiakkaan ja myyjän välisestä viestinnästä.

Lue lisää

Koja mukana luomassa parannusta konepajojen työilmaan uuden puhdistusratkaisun avulla

Koja on toiminut yhteistyökumppanina prototyyppien suunnittelussa ja valmistuksessa TAMKin koordinoimassa hankkeessa, joka on oppilaitosyhteistyötä parhaimmillaan.

Lue lisää

Vaativien testausolosuhteiden R&D Center

Kojan ainutlaatuinen tuotekehitys- ja testauskeskus R&D Center on jo täydessä toiminnassa. Talotekniikka-lehden artikkeli valottaa millaiset eväät investointi antaa perheyrityksemme tulevaisuuteen.

Lue lisää

"Yli 80 vuotta on menty ja kehitytään."

Kojan uusi puhallintehdas on aloittanut toimintansa. Talotekniikka-lehden artikkeli luotaa kehittyvän perheyrityksemme investointeihin.

Lue lisää

Lisää ajankohtaisia uutisia ››