CONTACT US

TEKNISESTI EDELLÄ, ASIAKKAAN PUOLESTA.

KOTIMAINEN KOJA-YHTIÖT OY

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-yhtiöt -konserni tarjoaa asiakkailleen kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

Konserni palvelee asiakkaitaan yli 80 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy tuottaaa konsernin palvelut taloushallinnon IT:n, viestinnän, HR:n ja kiinteistöjen alueilla. Lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy, Chiller Oy, Kojacool Oy, Koja OOO, Koja USA Inc. sekä Fennocon Oy.

KOJA LUKUINA

Perustettu: 1935
Liikevaihto: 73 M€ (31.12.2018)
Päätoimipaikka: Tampere
Toimipaikat: Suomi, Ruotsi, Norja, Venäjä, Yhdysvallat
Henkilökunta yhteensä: 405 henkilöä

Koja Oy toimii neljällä toisiaan tukevalla liiketoiminta-alueella: Marine, rakennusten
ilmankäsittelyratkaisut, prosessipuhaltimet ja kiinteistöjen talotekniikkaratkaisut.

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. Chiller Oy on osa Koja-konsernia 31.5.2019 lähtien.

Koja OOO on Koja Oy:n tytäryritys, joka toimii Venäjällä tarjoten prosessipuhaltimien sekä
rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen palveluja.

Koja USA Inc. on Koja Oy:n tytäryritys, joka keskittyy erityisesti laivojen energiatehokkuuden parantamiseen sekä elinkaaripalveluihin lähellä asiakasta USA:ssa. Palvelut kattavat kartoitukset, modernisaatiot sekä elinkaaripalvelut IoT-ratkaisuja myöten.

Kojacool Oy vastaa päämiessuhteista italialaisiin jäähdytysratkaisujen laitevalmistajiin.

Fennocon Oy on vuodesta 2013 Koja-Yhtiöihin kuulunut laivateollisuuden asiantuntijayritys, joka tuottaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja niin varustelusuunnitteluun, perussuunnitteluun, LVI-suunnitteluun kuin tuotekehitykseen.

KOJAN OSAAMISTA KAIKKIIN KOHTEISIIN

Kojan neljä liiketoiminta-aluetta tukevat toisiaan, toteuttaen kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia, jotka ylittävät odotukset. Ammattilaiset suunnittelevat parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan – asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

MARINE

on erikoistunut laivojen ilmastointijärjestelmiin. Osaajamme huolehtivat tehokkaan ilmastointiratkaisun kokonaistoimituksesta järjestelmän suunnittelusta ja automaatiosta aina laitetoimituksiin ja käyttöönottoon saakka. Koja Oy:n oma tuotekehitys ja tuotanto mahdollistavat energiatehokkaimmat ja nykyaikaisimmat ratkaisut, jotka nostavat niin tilankäytön tehokkuutta kuin matkustus- ja työviihtyisyyttä. 

Rakennusten ilmankäsittelyratkaisut

luo älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla tuotetaan laadukasta sisäilmaa energiatehokkaasti. Edistyneet suunnitteluvaiheen mittaus- ja valintaohjelmamme yhdessä oman tuotekehityksen ja tuotannon kanssa mahdollistavat energia- ja elinkaarikustannuksiltaan edulliset ratkaisut ja joustavat toimitukset - niin ilmanvaihdon, lämmityksen kuin jäähdytyksen tarpeisiin.

Prosessipuhaltimet

tuottavat kestävärakenteisia ja energiatehokkaita puhaltimia teollisuuden prosesseihin. Jatkuva tuotekehitys ja prosessikohtaiset yksilöllisesti optimoidut ratkaisut takaavat tuotteiden soveltuvuuden myös tulevaisuuden tarpeisiin. Yli 20 000 kojalaista puhallinta on käytössä ympäri maailmaa mm. sellu-, paperi- ja petrokemianteollisuudessa. 

Kiinteistöjen talotekniikkaratkaisut

tarjoaa kiinteistö- ja talotekniikan kokonaisratkaisuja kaikille osa-alueille lämmitys- ja energiamuodoista ilmanvaihtoon, jäähdytykseen, valaistukseen ja rakennusautomaatioon. Tämä pitää sisällään niin energiatehokkuuden parantamisen, kapasiteettimuutokset, elinkaaripäivitykset kuin kulutuksen seurannan. 

CONTACT US

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE