OTA YHTEYTTÄ

Rakennusten energiatehokkuus – Kojan toimintatapa. 

JOUSTAVA JA TEHOKAS TAPA TOIMIA

Kojan osaaminen on keskeinen osa toimivaa rakentamisen prosessia. Oma tuotanto ja
tuotekehityskeskus, tasaisen varma laatu, tuotteiden tekniset ominaisuudet ja joustavat
toimitusajat – rakennusten energiahokkuus säilyy huipussaan koko elinkaaren ajan.

ENERGIATEHOKKAITA LAITTEITA VASTUULLISESTI

Oma lämmönvaihtimien suunnittelu ja valmistus turvaa toimivuuden vaativissakin olosuhteissa – tropiikista pakkaseen. Laitteita kehitetään ja testataan todellisissa käyttöolosuhteissa Kojan ainutlaatuisessa tuotekehityskeskuksessa. Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta ratkaisut ovat pitkäikäisiä, tuottaen laadukasta sisäilmaa energiaa säästäen. Koja pitää minkä lupaa.

TEOLLINEN ESIVALMISTUS NOPEUTTAA RAKENTAMISTA

Talotekniikan esivalmistuksen edut ovat rakentamisessa vielä suurelta osin hyödyntämättä. Koja on suunnitellut monipuolisen sähkö- ja automaatiovarustelun ympärille rakentamista tehostavia konsepteja. Niiden avulla rakennusten energiatehokkuus ja myös rakentamisen laatu paranee, työmaaprosessit nopeutuvat ja työturvallisuus lisääntyy. 

JOUSTAVA PALVELU TUOTEKEHITYKSESTÄ TOIMITUKSEEN

Kotimainen valmistus ja oma tuotekehitys takaavat joustavan toimintatavan ja laajat toimituskokonaisuudet. Ainutlaatuinen tuotekehityskeskuksemme mahdollistaa nopean tuotekehityksen asiakasprojekteissa. Valmistuksen lyhyen läpimenoajan ansioista Koja mukautuu nopeasti ja luotettavasti rakennustyömaiden aikatauluihin.

ELINKAARENHALLINTA SÄÄSTÄÄ ENERGIAA

Ilmastointiratkaisun energiatehokkuus ja pitkä elinkaari ovat ympäristöystävällisyyden peruspilareita. Elinkaarikustannusten mukaan optimoitu ja käytön aikana aktiivisesti validoitu ilmastointiratkaisu minimoi energiankulutuksen. Sertifioitu laatu, vuosikymmenien kokemus ja ainutlaatuinen tuotekehityskeskus takaavat pitkän elinkaaren.

HUIPPURATKAISUT TUOTEKEHITYS-
JA TESTAUSKESKUKSESTA

Kojan oma R&D Center nopeuttaa asiakkaan projekteja. Lisäksi testatun tiedon ansioista laitteiden ja järjestelmien käyttö on optimaalista koko niiden elinkaaren ajan. 

LUE LISÄÄ »

SUOMALAISTA TUOTANTOA JA
LUOTETTAVAA OSAAMISTA

Kojan tilaus-toimitusprosessi on vuosien varrella huippuunsa hiottu. Tuotannon nopea läpimenoaika ja huipputeknologia yhdistyvät osaavaan ja joustavaan palveluun. 

LUE LISÄÄ »

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE