OTA YHTEYTTÄ

Datakeskus – jäähdytys luotettavasti Kojalta

EHDOTTOMAN LUOTETTAVAT LAITTEET DATASALEIHIN

Kojan tarjoamilla datasaliratkaisuilla toteutat luotettavasti, joustavasti ja energiatehokkaasti vaativimmatkin kohteet. Laajan laitevalikoimamme ansiosta saat kokonaisvaltaisen ratkaisun olosuhteiden hallintaan oli sitten kyseessä datakeskus jäähdytys erityistä tarkkuutta vaativissa laboratorio-olosuhteissa kuin ehdotonta luotettavuutta tarvitsevissa IT-palvelinkeskuksissa.

Asiantuntijamme ja osaava huoltohenkilöstömme ovat valmiita tukemaan projektin etenemistä aina suunnittelun alkumetreiltä. Oma tuotekehitys, CFD-analyysit ja elinkaaripalvelut varmistavat turnkey-ratkaisujen toimivuuden. Modernit ja energiatehokkaat datakeskus jäähdytys- ja lämmöntalteenottoratkaisut syntyvät yli 80 vuoden kokemuksella.

AINOA ULKOILMAJÄÄHDYTTEINEN TESTIDATASALI

Kojan ainutlaatuisessa tuotekehitys- ja testauskeskuksessa on harvinainen, ulkoilmajäähdytteinen testidatasali. R&D Centerin testidatasali LTO-ratkaisuineen varmistaa energiatehokkaan ja toimintavarman datasalijäähdytyksen.

Tutustu Kojan R&D Centeriin >>

TAATUSTI TOIMINTAVARMAA DATASALIJÄÄHDYTYSTÄ

Kun haluat energiatehokasta ja toimintavarmaa datasalijäähdytystä, ota yhteyttä Kojaan. Matalan PUE-luvun suoran vapaajäähdytyksen ratkaisut, automaation lämmön- ja kosteudensäädön testaus, tuotekehitys, testidatasali –  ja ammattilaisten tuki, avaimet käteen -periaatteella.

OTA YHTEYTTÄ

Datasalien turnkey-ratkaisut

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE