OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmät kaikkiin kohteisiin. 

RAIKKAAN ILMAN KOTIMAISET RATKAISUT

Hyvinvointi, tuottavuus ja terveellisyys ovat avainsanoja kun puhutaan ilmankäsittelystä. Kaikkien kohteiden käyttäjät ansaitsevat laadukkaan sisäilman.

Jotta ilmankäsittely on toimivaa, ratkaisun pitää soveltua kohteeseen ja vastata sen tarpeisiin. Kojan kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmät ovat optimaalisesti mitoitettuja ja valmiiksi varusteltuja, helpottaen ja nopeuttaen rakennusvaihetta. Myös kaikki elinkaaripalvelut saat yhdeltä ja samalta toimittajalta, alkaen käyttöönotosta aina huoltoon, varaosiin ja takuukäsittelyihin asti. Koja hallitsee kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmät ja kaikkien tilojen ilmanvaihdon.

 

Hotellit ja ravintolat

Ihmiset viihtyvät hyvissä olosuhteissa kauemmin. Raikas ilma, sopiva lämpötila ja hyvä jäähdytys ovat oleellisia hotellissa tai ravintolassa – nukkuminen ja syöminen ovat perustarpeita. Koja tuottaa laadukasta sisäilmaa energiatehokkaasti ja hiljaisesti. Laitteet mukautuvat käyttöasteeseen. Panostamalla Kojan ratkaisuihin on myös mahdollista saavuttaa kiinteistön arvoa nostavia ympäristösertifikaatteja.

Liikuntahallit ja tapahtumatilat

Kun paljon ihmisiä kokoontuu samaan paikkaan, happea tarvitaan. Etenkin liikkuessa ilman pitää olla puhdasta ja laadukasta sekä vaihtua riittävästi. Kojan ratkaisut soveltuvat erikokoisiin tiloihin, vaikka käyttöaste vaihtelisi voimakkaasti. Optimaalinen mitoitus ja säädettävyys luovat juuri oikeanlaiset olosuhteet erilaisiin kohteisiin. Pitkä elinkaari ja helppo huollettavuus pitävät yllä myös kiinteistön arvoa.

Kerrostalot

Kerrostaloa rakentaessa tai saneeratessa huolettomat järjestelmät ovat suuri säästö ja nopeuttavat toimia jo työmaalla. Kiinteistön arvo säilyy ja sitä voi nostaa esimerkiksi saavuttamalla ympäristösertifikaatin. Kun ammattilainen hoitaa järjestelmän, sisäilman laadusta ei tarvitse huolehtia asuntokohtaisesti. Toimintavarmat, helppokäyttöiset ja huollettavat Kojan laitteet nostavat myös saneerauskohteiden energiatehokkuutta.  

Datasalit 

Kojan avulla asiakas saa huippuratkaisut ilman olosuhteiden hallintaan ja jäähdytykseen niin erityistä tarkkuutta vaativissa laboratorio-olosuhteissa kuin IT-palvelinkeskuksissa. Laaja laitevalikoima mahdollistaa luotettavat ja toimintavarmat ratkaisut energiatehokkaasti. Kojan oma R&D Center, turnkey-ratkaisut ja kokemus ovat lyömätön yhdistelmä, kun tarvitaan erityisolojen ylläpitoa ja hallintaa.

LUE LISÄÄ »

Liikekeskukset

Ostoksillakin viihtyy kauemmin, kun olosuhteet ovat hyvät. Siihen tarvitaan raikasta ilmaa ja hyvä jäähdytys. Kojan ratkaisuilla laadukasta sisäilmaa tuotetaan järkevästi, elinkaarikustannukset huomioiden. Energiatehokkuuteen panostamalla voi saavuttaa liikekeskuksen arvoa nostavia ympäristösertifikaatteja – ja tietysti hyvät olosuhteet, jotka ylläpitävät kiinteistön arvoa koko sen elinkaaren ajan.

Toimistot

Kun ilmankäsittely toimii työympäristössä oikein, sitä ei edes huomaa. Kojan hiljaisilla laitteilla luodaan hyvät ja viihtyisät olosuhteet, joissa on helpompi olla tuottava. Laadukkaan sisäilman tuottaminen on taitolaji – Kojan ratkaisut ovat energiatehokkaita, nostaen siten kiinteistön arvoa esimerkiksi ympäristösertifikaatein. Ilmanvaihto ja jäähdytys optimoidaan kohteeseen sopivaksi, kestäväksi ratkaisuksi.

Sairaalat

Sairaalaympäristössä terveellisen sisäilman merkitystä ei voi liikaa korostaa. Tärkeintä on silloin laitteiden toimintavarmuus, ja siinä Koja on johtava osaaja. Sairaalassa on myös erikoistiloja kuten laboratorioita, joissa olosuhteiden on oltava täsmälleen oikeat. Koja osaa ylläpitää olosuhteet ja vastata vaatimuksiin. Erityisesti puhdastiloihin suunniteltu Future® Clean -tuotesarja täyttää standardien VDI 6022 ja DIN 1946-4 vaatimukset.

Koulut, päiväkodit ja hoivakodit

Lasten ja vanhusten olosuhteet puhuttavat. Sisäilman terveellisyys on merkittävä asia kohteessa kuin kohteessa, jotta kiinteistö säilyttää arvonsa ja turvallisuutensa. Rakennusten pitkä elinkaari vaatii helppoa huollettavuutta. Tilojen käyttöaste vaihtelee, mutta Kojan ratkaisu on aina optimaalinen ja säädeltävä, tilojen koosta tai käytöstä riippumatta. Sisäilmaan ja viihtyvyyteen panostus on järkevä sijoitus.

ASIAKKAIDEMME MENESTYSTARINOITA

KOJAN LAATU LOISTAA TAMPEREEN KANNEN RAKENNUSKOKONAISUUDESSA

Kannen laaja rakennusurakkakokonaisuus on ollut valtava investointi Tampereen kaupungille. Laajaa medianäkyvyyttä saanut rakennuskokonaisuus kattaa paitsi rautatien päälle rakennetun kannen myös sen päälle nousevat rakennukset.

Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskuksen rakennuttaja Sponda Oyj tilasi Kojalta kohteeseen Future ilmanvaihtokoneet. Kaupan syntymisen ratkaisi koneiden energiatehokkuus kymmenen vuoden ajalla. Ratinaan on toimitettu yhteensä 70 Kojan koneparia.

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE