OTA YHTEYTTÄ

Future® ilmanvaihtokoneet kauppakeskus Eastonissa Helsingissä

Kojan kokonaistoimitus ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen

  • Kojalta varustellut CE-merkityt Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-vedenjäähdyttimien ja -lämpöpumppujen toimitukset Itä-Helsingin uuteen kaupunkikeskukseen
  • 2MW jäähdytysjärjestelmä ja 500kW lämpöpumppujärjestelmä
  • Koneet kasattu tehtaalla alustalle ja haalattu kokonaisina kohteen konehuoneisiin
  • Käsiteltävä ilmamäärä: n. 400 m3/s
  • Toimitusaika: 2016-2017
  • Eastonissa vuokrattavaa liiketilaa n. 50 000 m²
  • Rakennuttaja: Kesko Oyj
  • Projektinjohto: Haahtela-rakennuttaminen Oy
  • Hankkeen valmistumisaika: 1. vaihe syksy 2017, 2. vaihe vuonna 2019


Koja Eastonissa

Itä-Helsinkiin rakentuvasta keskuksesta luodaan uudenlainen vapaa-ajan kohtaamispaikka. Monipuolinen ravintolamaailma, kattotasanteen vetovoimainen viheralue, hemmottelevat hyvinvointipalvelut, yhdeksänsalinen elokuvakeskus – Easton Helsinki tuo elämykset ihmisten luo yhden oven avauksella.  

Eastonin rakennuttaja Kesko Oyj on tilannut Kojalta kohteeseen tuotannossa valmiiksi automatisoitavat Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-sarjan vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput. Toimituksemme sisälsi ilmanvaihtokoneiden ja jäähdytyslaitteiden haalaukset konehuoneisiin tarvittavine kokoonpanoineen. Laitteita on toimitettu vuoden 2016 aikana, ja viimeiset toimitukset tehdään tänä vuonna.

Future-ilmanvaihtokoneen valtti on sen monipuolisuus. Konesarja tarjoaa sopivan konekoon, ilmavirta-alueen ja komponenttiyhdistelmän kaikkiin tilanteisiin. Rhoss S.p.a.:n pitkäaikaisena yhteistyökumppanina arvostamme erityisesti yrityksen tuotteiden energiatehokkuutta ja monipuolisuutta sekä yhteistyön sujuvuutta.

Easton – asiakkaan ehdoilla

Kestävän kehityksen periaattein Eastonista rakennetaan tehokas palvelukeskittymä seuraavien vuosikymmenten ajaksi. Projektissa mukana oleminen on Kojalle hieno mahdollisuus. Asiakaspalvelumme keskiössä on asiakastyytyväisyys – siksi kehitämme ratkaisumme aina asiakkaan ehdoilla, innovatiivisesti energiaa säästäen.

Asiantuntijoidemme laajalla osaamisella palvelemme asiakkaitamme tuotteen käyttöönotosta elinkaaren loppuun asti. 

– Tarjoamme asiakkaalle laajaa sähköautomaatio-osaamista ja elinkaarihallintaosaamista, jotka tukevat tuotteen käyttöönottoa, käyttöä ja toiminnan ylläpitoa, kertoo Kojan talotekniikkaratkaisujen myyntipäällikkö Matti Huvinen.

Lisätietoa projektista Easton Helsingin sivuilta »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE