OTA YHTEYTTÄ

Kiinteistöjen ilmankäsittelyratkaisut Kojalta.

ASIAKKAIDEN MENESTYSTARINOITA

Kojan kiinteistöjen ilmankäsittelyratkaisut ja osaaminen ovat keskeinen osa rakentamisen prosessia. Tavoite on aina olla asiakkaan luottamuksen arvoinen ja tarjota laadukkaita ratkaisuja. Osaaminen kattaa rakennukset liikekeskuksista ja sairaaloista aina hotelleihin ja hoivakoteihin. Kojan kiinteistöjen ilmankäsittelyratkaisut ovat kohteen mukaan optimaalisesti mitoitettuja ja valmiiksi varusteltuja, helpottaen rakennusvaihetta, saneerausta tai modernisointia. Myös kaikki elinkaaripalvelut – yhdeltä ja samalta toimittajalta. Lue lisää referenssikohteista. 

KOJAN LAATU LOISTAA TAMPEREEN KANNEN RAKENNUSKOKONAISUUDESSA

Kannen laaja rakennusurakkakokonaisuus on ollut valtava investointi Tampereen kaupungille. Laajaa medianäkyvyyttä saanut rakennuskokonaisuus kattaa paitsi rautatien päälle rakennetun kannen myös sen päälle nousevat rakennukset.

ATRIA

Koja mukana Atrian historian suurimmassa tuotantoinvestoinnissa Seinäjoen Nurmossa.

Kojan ja Entosin yhteistyöstä syntyy entistä älykkäämpiä huippuimureita

Koja on tehnyt yhteistyöpilotin edistyksellisiä LVIS-rakennusautomaatiopalveluja suunnittelevan ja toteuttavan Entos Oy:n kanssa.

Kakola Yhtiöt Oy

Kojalle on ensiarvoisen tärkeää paitsi kehittää korkealaatuisia tuotteita ja palveluja myös panostaa tiiviiseen ja hedelmälliseen yhteistyöhön kumppaneidensa kanssa. Kojan ja Kakola Yhtiöt Oy:n yhteisenä projektina oli kulttuurihistoriallisesti merkittävän Turun Kakolan alueen saneeraustyö.

HILTO EC KERÄÄ LÄMPÖÄ TALTEEN SUURISSA KIINTEISTÖISSÄ

Kojan pitkäaikainen yhteistyökumppani, Tom Allen Senera Oy, luottaa projekteissaan HiLTO EC – lämmöntalteenottoyksikköön.

ILMANVAIHTO KESKEISESSÄ ROOLISSA OULUN ÄLYKKÄÄSSÄ SAIRAALASSA

Ilmanvaihtoteknologian toimivuus on suoraan kytköksissä potilasturvallisuuteen. 

TAYS etupihahanke

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tilasi Taysin etupihahankkeeseen Kojalta elinkaarioptimoidut Future ilmanvaihtokoneet ja poistoilmalämpöpumput.

Puhdas ilma sopivalla lämpötilalla ja kosteudella edistää yhtälailla työntekoa kuin potilaiden hyvinvointia ja paranemista.

TUTUSTU »

Easton Helsinki

Kesko Oyj on tilasi Kojalta tuotannossa valmiiksi automatisoitavat Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-sarjan vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput, sekä haalaukset konehuoneisiin.

Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskuksen rakennuttaja Sponda Oyj tilasi Kojalta kohteeseen Future ilmanvaihtokoneet.

Kaupan syntymisen ratkaisi koneiden energiatehokkuus kymmenen vuoden ajalla. Ratinaan on toimitettu yhteensä 70 Kojan koneparia.

TUTUSTU »

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE