OTA YHTEYTTÄ

LTO-hyötysuhde tasaisen korkeaksi.

Koja Netto+® säästää lämmitysenergiaa 

Koja on ratkaissut perinteisen LTO-järjestelmän ongelmia uudella Koja Netto+® -tekniikalla. Koja Netolla LTO-hyötysuhde ei hyydy, vaan pysyy tasaisen korkeana ulkolämpötilasta riippumatta. Siksi lämmitysenergiaa säästyy vuosittain jopa yli 30 %. Lisäksi pienempi lämmityksen huipputehontarve pienentää kaukolämmön perusmaksuja. 

Aikaisempaa kehittyneemmällä Netto+® -tekniikalla varustettujen LTO-järjestelmien korkeasta hyötysuhteesta huolimatta neste ei jäädy eikä ilmavirtoja tarvitse pienentää huurteenpoiston ajaksi.

Nestekiertoisia LTO-järjestelmiä käytetään esimerkiksi sairaalakohteissa, asuinrakennuksissa ja hyvinvointitiloissa, koska niissä tulo- ja poistoilmavirrat eivät saa sekoittua keskenään. Tulo- ja poistoilmavirtojen täydellisen erottamisen ansista poistoilmavirran sisältämät epäpuhtaudet eivät pääse tuloilman sekaan. Yksinkertainen, avoin järjestelmä toimitetaan testattuna suoraan Kojan tehtaalta.

Selkeästi edullisemmat elinkaarikustannukset

  • Pattereiden LTO-hyötysuhde jopa yli 80 %
  • Lämmityksen huipputehon tarve pienenee yli 20 %
  • Lämmitysenergian säästö vuosittain yli 30 %
  • Huurteensulatus ilman nesteen jäätymisriskiä

Ladattavat materiaalit »

ILMANKÄSITTELY JA JÄÄHDYTYS KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisut yli 80 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE