OTA YHTEYTTÄ

HiLTO EC lämmöntalteenottoyksikkö

ENERGIATEHOKAS JA KOMPAKTI HILTO EC

HiLTO EC on energiatehokas korkean hyötysuhteen lämmöntalteenottoyksikkö. Sen avulla poistoilman lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen yli puolet ja hyödyntää se alentamaan kiinteistön lämmityskustannuksia. Energiaa säästävä, hajautetun ilmanvaihdon HiLTO EC soveltuu erinomaisesti sekä saneeraus- että uudiskohteisiin siirtämään poistoilman lämpöä tuloilman tai käyttö- ja lämmitysveden esilämmitykseen.

Talteenoton ydin on lämmönsiirtonesteellä toimivat lamellipatterit yhdistettynä HiFEK EC tekniikkaan. Moottoriin on sovellettu kestomagnetiikkaa yhdessä integroidun taajuusmuuttajan kanssa. HiLTO EC on helppo asentaa ja huoltaa molemminpuolisten huoltoluukkujen ansiosta. Suodattimet ja kondenssivesialtailla varustetut lamellipatterit ovat pystyasennossa. Puhallin on helppo kääntää huoltoasentoon saranoinnin ansiosta.

Tuotetiedot materiaalipankista »

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE