OTA YHTEYTTÄ

Koja HiFEK huippuimurit säästävät energiaa. 

HiFEK huippuimurit

HiFEK huippuimurit ovat tehokkaita, energiaa säästäviä ja käyntiääneltään hiljaisia toimisto-, liike-, julkis- ja asuinrakennusten poistopuhaltimia.

Uuden HiFEK ECO huippuimurin ilmavirta-alueet on jaoteltu tasaisemmin aiempiin malleihin verrattuna. Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen soveltuva huippuimuri, jonka avulla voi tuottaa kohteeseen paremmat olosuhteet energiaa säästäen – pienempää hiilijalanjälkeä unohtamatta.

HiFEKin asennus onnistuu parhaiten HiFEP-asennuspiippuun, jonka vakiovaippa on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä. Asennustarvikkeet sisältyvät vakiotoimitukseen.  HiFEK huippuimurit ovat helppoja huoltaa – rakenteen ansiosta kanava ja imuri on kätevä myös puhdistaa.

  • Ilmamäärä 5 m³/s
  • Painealue 750 Pa:iin saakka
  • Moottorit valmiiksi johdotetut ja kytketyt
  • Vakiomateriaalina kuumasinkitty teräs
  • Lisävarusteena huoltokytkin sekä HiFEK EC -kontaktorikotelo, jolla saadaan EC-huippuimuriin kaksinopeustoiminto

Tuotetiedot materiaalipankista »

HiFEK ECO MagiCAD 700x400.jpg

HiFEK ECO TUOTESARJA LADATTAVISSA SUUNNITTELUOHJELMIIN

Suunnittelutyön helpottamiseksi HiFEK ECO tuotesarja on nyt ladattavissa MagiCAD Revit ja AutoCAD -suunnitteluohjelmissa. Mallit ovat saatavilla kaikkien suunnitteluohjelmien käyttöön DXF ja RFA-muodossa MagiCAD Cloud -tietomallikirjastosta. Kirjasto sisältää laajan valikoiman LVIS-tuotteiden 3D tietomalleja eli BIM-objekteja, joiden käyttäminen nopeuttaa suunnittelua, parantaa suunnittelun laatua ja vähentää mahdollisten virheiden määrää.

Siirry MagiCAD Cloud -tuotekirjastoon »

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi@koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE