OTA YHTEYTTÄ

Ilmanvaihtokoneet kiinteistöille – Laadukasta sisäilmaa energiatehokkaasti

OIKEAT HUIPPUTUOTTEET ILMANVAIHTOON

Kojan tuotevalikoima kattaa kiinteistöjen koko ilmastoinnin. Lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan alan huippua edustavat komponentit ja ilmanvaihtokoneet on mietitty loppuun saakka. Ilmanvaihtokoneet ovat kompakteja kooltaan ja liitännät käteviä. Yhdessä Kojan huippuautomaation ja valvonnan kanssa ratkaisut säästävät energiaa koko elinkaaren ajan. 

Koja-TK1-PK1-SK-ryhmat-a-web.jpg

Future® ilmanvaihtokone

Future® ilmanvaihtokone on mekaanisilta sekä lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertainen tuote. Loppuun saakka mietityt komponenttivalinnat vastaavat asiakkaan vaativimpiakin odotuksia. 

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
Koja-FutureS-2022-a.jpg

Future® S ilmanvaihtokone

Future® S tuotesarjan energiatehokkaat ja kompaktit pystylähtöiset ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
hifek_700x400.jpg

HiFEK huippuimurit

HiFEK huippuimuri on tehokas, energiaa säästävä ja käyntiääneltään hiljainen toimisto-, liike-, julkis- ja asuinkiinteistöjen poistopuhallin. Uuden HiFEK ECO huippuimurin ilmavirta-alueet on jaoteltu tasaisemmin aiempiin malleihin verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
hilto_eco_20_600x300.jpg

HiLTO ECO

HiLTO ECO on energiatehokas korkean hyötysuhteen lämmöntalteenottoyksikkö. Sen avulla poistoilman lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen yli puolet ja hyödyntää se alentamaan kiinteistön lämmityskustannuksia.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
safek_700x400.jpg

SAFEK savuimurit

SAFEK savuimuri soveltuu savun poistoon tulipalotilanteessa. SAFEK parantaa henkilöiden turvallisuutta palotilanteessa poistamalla tehokkaasti savua ja alentaen lämpötilaa sisään virtaavan korvausilman avulla. 

Ladattavat materiaalit »

tafek_700x400.jpg

Tafek tulisijaimuri

Tafek tulisijaimuri varmistaa puun puhtaan palamisen. Huonosti palava tuli pientalon tulisijassa saattaa kohottaa haitalliset pienhiukkaspäästöt jopa kymmenkertaisiksi puhtaasti palavaan tuleen verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

Termis_700x400.jpg

Termis lämminilmapuhaltimet

Termis lämminilmapuhaltimet ovat uusien teknisten ratkaisujen ja modernin tuotantoteknologian lopputulosta. Ajattoman muotoilun ansiosta tuote soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin. 

Ladattavat materiaalit »

termis_pyykinkuivaimet_700x400.jpg

Termis pyykinkuivaimet

Termis pyykinkuivaimen uudet tekniset ratkaisut yhdessä ajattoman muotoilun kanssa takaavat uudet tuulet niitä tarvitseville. Tuote soveltuu kohteisiin, joissa tarvitaan hiljaista ja tehokasta lämmitystä ja lämminilmakuivausta.

Ladattavat materiaalit »

FUTURE®++ MITOITUSOHJELMA

Kojan ilmankäsittelyratkaisujen mitoitusohjelma – optimaaliset ratkaisut ilmastointitarpeisiin.

Kojan Future®++ Mitoitusohjelma tuottaa helposti ja nopeasti tuhansista vaihtoehdoista energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu. Ohjelman saat käyttöösi veloituksetta, ja tukea saat Kojalta aina yhden oven takaa.

LATAA TÄSTÄ »

FUTURE S® MITOITUSOHJELMA

Mitoitusohjelma Kojan pystylähtöisten ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen – valitse paras ratkaisu vaivattomasti.

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

AVAA TÄSTÄ »

JÄÄHDYTYSRATKAISUT CHILLERILTÄ

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin.
Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit.

Chiller Oy on ollut osa Koja-Yhtiöt Oy -konsernia vuodesta.2019 lähtien.

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

Ota yhteyttä

Kysy tarkemmat tuotetiedot ja ratkaisut myynnistä.

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE