OTA YHTEYTTÄ

Modernisointi ja muut elinkaaripalvelut

Tukea toimivuuteen elinkaaripalveluilla

Kojan ammattilaiset huolehtivat niin laitteiden käyttöönotosta kuin niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Toimivat ja laadukkaat koneet säästävät energiaa ja takaavat miellyttävän sisäilman rakennusten käyttäjille – yhtä lailla uudis- kuin saneerauskohteissa. 

KÄYTTÖÖNOTTO

Kun laitevalmistaja tekee käyttöönoton, kaikki toimii asianmukaisesti alusta alkaen, ja investoinnista saadaan suurin hyöty. Kojan ammattilaisilla on tarvittavat, luvanvaraisten kylmälaitteiden henkilöpätevyydet.

HUOLTOSOPIMUS

Kojan osaava huolto-organisaatio varmistaa terveellisen sisäilman käyttäjälle ja oikeat, optimoidut energiakustannukset niiden maksajalle. KojaCare-huoltosopimus on vaivaton tapa varmistaa laitteiston toiminta. 

VARAOSAT

Kojan varastossa on aina kattavasti varaosia Kojan valmistamiin ilmastointi- ja jäähdytysratkaisuihin. Ammattilaiset auttavat oikean osan valinnassa. Koja tuntee ja toimittaa tavanomaiset varaosat myös muiden laitevalmistajien ratkaisuihin. 

MODERNISOINTI

Kojan suorittama ilmastoinnin tai jäähdytyksen modernisointikartoituksen avulla määritellään milloin ja mitä kannattaa tehdä. Ratkaisu voi koostua pienistä korjauksista, vaiheittaisesta modernisoinnista tai koko järjestelmän uudistamisesta.

TAKUUNPIDENNYS

Kojalta saa halutessaan lisää vapaaehtoista, joustavampaa takuuaikaa ilmankäsittely- ja jäähdytyslaitteistolle. Koja antaa pyydettäessä tarjouksen valmistajien yleistä takuuaikaa pidemmästä takuuajasta.

 

 

VARAOSALOMAKE

Lähetä varaosiin liittyvät kyselyt alla olevan linkin kautta.

VARAOSALOMAKE »

TAKUUKÄSITTELYLOMAKE

Lähetä takuukäsittelyyn liittyvät tiedot alla olevan linkin kautta.

TAKUUKÄSITTELY »

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantunijat ovat valmina auttamaan!

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE