Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyn ja talotekniikan ratkaisuja laivoihin ja kiinteistöihin. Toteutamme ratkaisut alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin, valvontaan ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Koja hallitsee järjestelmien käyttövarmuuden koko niiden elinkaaren ajan. Edistyksellinen toimintamme kasvattaa asiakkaan omaisuuden arvoa. Ennakoimalla saavutamme yhdessä enemmän, turvallisesti ja energiatehokkaasti. Emme jätä asiakastamme yksin vaan toimimme nopeasti, kun osaamistamme tarvitaan. Luota meihin, säästämme energiaasi.

Nyt haemme

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Solutions-liiketoimintamme kansainvälistä tiimiä.

Solutions-liiketoimintamme vastaa laivojen ja kiinteistöjen elinkaaren aikaisista ratkaisuista. Etsimme tiimiimme automaation osaajaa, jonka vastuualueeseen kuuluu liiketoiminta-alueemme automaatiosuunnittelua ja softakehitystä. Kokenut automaatiotiimimme tukee tekemistäsi ja auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaidemme kinkkisiä ongelmia. Työsi ei kuitenkaan rajoitu pelkkään suunnitteluun vaan pääset jättämään kädenjälkesi kaikkiin työvaiheisiin speksauksesta käyttöönottoihin.

Etsimämme tekijä on kerryttänyt jo jonkin verran automaatiokokemusta. Kokemusvuosien määrä ei kuitenkaan ole niinkään ratkaiseva kuin motivaatio oppimiseen ja aito innostus erityisestä toimialastamme! Haluamme keskittyä olennaiseen ja pyrkiä parhaaseen lopputulokseen – ja haluamme sinun jakavan tämän tavoitteemme kanssamme.

Hyvän taustan menestyksellesi Kojalla tarjoavat esimerkiksi rakennusautomaation opinnot sekä tietoverkkojen tuntemus. Arvostamme kokemustasi Niagara valvomon rakentamisesta (Honeywell Coach NX) sekä Acad/Cads -osaamista. Työskentelykieliämme ovat suomi ja englanti, joka on myös pääosin asiakkaidemme työkieli.

Esimiehenäsi tehtävässä toimii liiketoimintajohtaja. Työskentelypisteesi sijaitsee Tampereella, jossa pääset osaksi automaatiotiimiämme. Työmme on kansainvälistä ja vaatii matkustusta tarpeen mukaan. Matkustustarve suuntautuu pääasiassa Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.

Haluatko liittyä kansainväliseen joukkoomme? Tarjoamme vakituisen paikan sekä mielenkiintoisia haasteita kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Haku paikkaan on auki 13.10.2019 saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme, emppu@porkkanajakeppi.fi, gsm. 0400 710141.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!