OTA YHTEYTTÄ

23.11.2021

Työnjohtaja, Koja Oy, Jalasjärvi

Haluatko liittyä mukaan joukkoomme tekemään puhtaampaa ja terveellisempää elinympäristöä?

Kasvutavoitteidemme myötä olemme muuttamassa Jalasjärven tehdasta omaksi tulosyksiköksi. Tätä muutosta tukemaan etsimme

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen ilmanvaihtokoneiden valmistuksen esihenkilöksi.

Tehtävästä

Kojalla uskotaan jatkuvaan parantamiseen, johon sinäkin tulet omalla työpanoksellasi osallistumaan. Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi toiminnan kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti ja toimit esihenkilönä oman tiimisi henkilöstölle vastaten perehdyttämisestä, työhyvinvoinnista, työkyvystä, työsuhteen elinkaaren hallinnasta sekä osaamisen kehittämisestä. Johdat tiimiäsi valmentavalla otteella huolehtien tavoitteiden asetannasta sekä niiden toteutumisesta. Kannat kokonaisvastuun siitä, että tiimilläsi on edellytykset toteuttaa omaa työtään tuotantosuunnitelman mukaisesti ja vastaat myös resurssoinnista vastuualueesi osalta.

Odotamme sinulta

Etsimme tehtävään vuorovaikutustaitoista ja kehitysmyönteistä suunnannäyttäjää, joka ymmärtää nykyaikaisen tuotannon laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Sinulla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta tuotannon työnjohdosta, osaat toteuttaa Leanin periaatteita käytännössä sekä tunnet esimiestyön vastuut sekä velvollisuudet. Arvostamme lisäksi ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä nostaa esiin parannusehdotuksia. Työ edellyttää kommunikointitaitoja suomeksi, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Työn kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä, joka toimii perheyrityksen vastuullisella otteella. Ympärillesi saat ammattimaiset ja sitoutuneet työkaverit, joilta löytyy vahvaa teknistä osaamista. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työyhteisön tuen, joustavan työajan sekä työn vastapainoksi mm. hieronta-, kulttuuri- ja liikuntaedut. Uskomme, että johtamisella on suuri merkitys tavoitteidemme toteutumisessa, joten tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan palkan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, joten lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Mervi Lammilta, p. 050 4630 478 tai mervi.lammi@biisoni.fi

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si 12.12.2021 mennessä osoitteessa rekry.biisoni.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työn aloitusaika on sovittavissa.

Koja on savuton työpaikka

KOJA OY on yli 85-vuotias suomalainen voimakkaasti kasvava perheyritys, joka toteuttaa globaalisti älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhallinratkaisuja. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy-, lämmönvaihdin- ja ilmanvaihtokonetuotanto.

SUOMALAISTA TUOTANTOA JA OSAAMISTA

Jalasjärven tehtaalla ilmanvaihtokoneet valmistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lyhyt läpimenoaika näkyy asiakkaille joustavuutena ja toimitusvarmuutena. Mittavat investoinnit tuotantolinjoihin mahdollistavat energiatehokkaan tuotannon luotettavilla valmistustekniikoilla.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE