OTA YHTEYTTÄ

12.5.2022

Tuotantotyöntekijöitä, Koja Oy, Jalasjärven tehdas

Haemme Jalasjärven tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ
vakituiseen työsuhteeseen lämmönvaihtimien valmistus- ja kokoonpanotehtäviin 

Haemme työntekijöitä erilaisiin lämmönvaihdintuotannon kokoonpano-, kovajuotto- ja tuotantokoneiden operointitehtäviin. Tehtävät määrittyvät aiemman osaamisen ja valittavan henkilön mielenkiinnon mukaan. Työskentelet osana tiimiä ja tuot oman panoksesi työyhteisöömme reippaalla asenteella ja motivaatiolla. Odotamme Sinulta tarkkuutta ja pitkäjänteistä työotetta. 

Vaikka et vielä tuntisi itseäsi ammattilaiseksi tällä alalla, laita rohkeasti hakemus tulemaan. Työtehtävät soveltuvat niin fyysisen kuin näppäryyttä vaativan työn tekijöille. Asenne ja oppimishalu ratkaisevat! Myös osaaminen ja kokemus toiselta alalta voivat olla Sinun valttikorttisi Kojalla. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Työ on kaksivuorotyötä. 

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Meillä on viihtyisä työympäristö ja mukavat työtoverit. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja lämmönvaihdintuotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn. Olemme savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa täyttämällä sähköinen lomake alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan oma hakemuksesi ja ansioluettelo. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haku päättyy 29.5.2022.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Pekka Kortesmaa, p. 050 372 0035, pekka.kortesmaa(at)koja.fi

KOJA Oy on lähes 90-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä. 

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE