OTA YHTEYTTÄ

15.11.2019

Haemme Jalasjärven tehtaalle

TUOTANNON LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tiimiä valmistavan teollisuuden ytimessä. Tehtäväsi on varmistaa toimituskokonaisuuden valmius, huolehtia kuljetuskapasiteetin tilauksista koti- ja ulkomaille sekä laatia rahtikirjat ja lähetteet. Toimit aktiivisessa yhteistyössä yrityksen myynnin, työnjohdon sekä asiakkaiden kanssa. Et hämmenny hektisissäkään hetkissä, vaan selvität tilanteen kuin tilanteen maaliin saakka. Arvostamme rautaisia organisointitaitoja sekä kokemusta lähettämötyöstä ja toiminnanohjausjärjestelmästä. 

Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi ja reippaalla otteellasi. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alussa, asenne ja oppimishalu ratkaisevat! 

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa työtehtävää kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa täyttämällä alla oleva sähköinen lomake ja liitä mukaan oma hakemuksesi ja ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 29.11.2019.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Esa Vuorela, p. 040 842 2264, esa.vuorela(at)koja.fi

Koja tulee olemaan savuton työpaikka 1.1.2020 alkaen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE