OTA YHTEYTTÄ

1.12.2021

Myyntipäällikkö, Koja Oy, Tampere/Vantaa

Haluatko liittyä mukaan joukkoomme tekemään turvallisempaa ja terveellisempää elinympäristöä?

Haemme Kojan Teollisuusratkaisujen joukkueeseen energisiä

MYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipisteesi voi sijaita Tampereella, Vantaalla tai voit työskennellä hybridityönä.

Tehtävästä

Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön ja haluat olla mukana asiakkaiden prosessien kehittämisessä mm. energia-, metsä- ja metalliteollisuuden loppuasiakasrajapinnassa. Koja Teollisuusratkaisut toteuttaa luotettavia ja käyttövarmoja ratkaisuja teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Älykkäät, yksilölliset ratkaisut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, täysin prosessiin istuviksi. Edellytämme aiempia näyttöjä menestyksekkäästä myynti- ja asiakastyöskentelystä.

Odotamme sinulta vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja kykyä tunnistaa asiakastarpeen mukaisia ratkaisuja. Olet oma-aloitteinen ja omaat palveluhenkisen työotteen. Yrityksemme toimii kansainvälisillä markkinoilla, jossa hyvälle englannin osaamiselle on käyttöä. Tehtävä edellyttää myös matkustamista ja neuvotteluja asiakkaidemme kanssa asiantuntijaroolissasi.

Tarjoamme sinulle työn kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä, joka toimii perheyrityksen vastuullisella otteella. Ympärillesi saat ammattimaiset ja sitoutuneet työkaverit, joilta löytyy vahvaa teknistä osaamista. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työyhteisön tuen, joustavan työajan sekä työn vastapainoksi hyviä tyky-etuja. 

Kiinnostuitko? Voit jättää hakemuksesi täyttämällä sähköisen lomakkeen alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Haku on käynnissä toistaiseksi. Toimi nopeasti, sillä etenemme haussa sopivien hakijoiden kanssa. 

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Koja on savuton työpaikka

KOJA OY on yli 85-vuotias suomalainen voimakkaasti kasvava perheyritys, joka toteuttaa globaalisti älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhallinratkaisuja. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE