OTA YHTEYTTÄ

15.11.2019

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Haemme Jalasjärvelle

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ MODUULITUOTANTOON

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tiimiä tuotannon kokoonpanotehtävissä. Osallistut nostopöydällä kasattavien ilmastointikoneiden moduulien valmistukseen. Työ vaatii teknistä näppäryyttä. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä fyysisten töiden parissa.

Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi ja reippaalla työotteellasi. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alussa, asenne ja oppimishalu ratkaisevat!

Haemme neljää työntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa täyttämällä sähköinen lomake alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan oma hakemuksesi ja ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 29.11.2019.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Esa Vuorela, p. 040 842 2264, esa.vuorela(at)koja.fi

Koja tulee olemaan savuton työpaikka 1.1.2020 alkaen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE