OTA YHTEYTTÄ

8.1.2021

Koja Solutionsille toimitilat Tampereen yliopiston kampusalueella 8.1.2021 alkaen

Koja Solutions on muuttanut uusiin toimitiloihin 8.1.2021 alkaen Tampereen yliopiston kampusalueelle Hervantaan. Muutto tukee oppilaitosyhteistyötä ja liiketoiminnan strategista kehittämistä.

Koja Solutions on mukana merkittävissä modernisointihankkeissa, joissa päämääränä on ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä hyvinvoivat ihmiset ja rakennukset. Oikeilla ratkaisuilla voidaan pienentää energiankulutusta ja alentaa ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Samalla luodaan terveellisiä ja turvallisia olosuhteita niin kiinteistöihin, laivoille kuin teollisuuteen.

Koja Solutionsin toimipisteen perustaminen Hervannan teknillisen yliopiston kampusalueelle luo uusia kohtaamismahdollisuuksia tukien yhteistyötä sekä oppilaitosten että tulevaisuuden osaajien kanssa. Koja Solutionsin liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen on innostunut uudesta ympäristöstä:  

– Sijainti kampusalueella tarjoaa aitiopaikan tulevaisuuden osaamistason kasvattamista ajatellen ja tuo meille strategista kyvykkyyttä liiketoiminnan kehittämiseen. Mahdollisuudet kohdata tulevaisuuden Kojalaisia helpommin tukevat pyrkimystämme saada oikeat tekijät oikeille paikoille. 

Koja Solutionsin uusi käyntiosoite 8.1.2021 alkaen on:
Korkeakoulunkatu 1
33720 Tampere

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen, p. 0400 661 182, pasi.lahteinen(at)koja.fi

KIINTEISTÖJEN TALOTEKNIIKKARATKAISUT

Kojan kokeneet asiantuntijat ratkaisevat kiinteistösi olosuhteiden hallinnan ja järjestelmäsi energiatehokkuuden koko elinkaaren ajan. Edistyksellinen palvelupolku tarjoaa helpon tavan kiinteistösi arvon kasvattamiseen.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE