OTA YHTEYTTÄ

29.1.2021

Kesätöihin Jalasjärven tuotantoon?

Haemme Jalasjärven tehtaalle useita 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANNON TEHTÄVIIN

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tuotannon tiimiä valmistavan teollisuuden ytimessä. Kesätyöntekijöiden tehtäviin voi kuulua erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten kokoonpanotöitä, koneenkäyttöä, putkenjuottoa tai pakkaustehtäviä. 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten kokemusta tärkeämpää on hyvä asenne ja halu oppia. Odotamme, että olet reipas, uskallat tarttua toimeen ja haluat tehdä laadukasta jälkeä fyysisten töiden parissa. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme positiivisella fiilikselläsi ja hyvällä motivaatiollasi.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Hae paikkaa viimeistään 11.4.2021 täyttämällä sähköinen lomake alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan oma hakemuksesi ja CV. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Esa Vuorela, p. 040 842 2264, esa.vuorela@koja.fi

Koja on savuton työpaikka

SUOMALAISTA TUOTANTOA JA OSAAMISTA

Jalasjärven tehtaalla ilmanvaihtokoneet valmistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lyhyt läpimenoaika näkyy asiakkaille joustavuutena ja toimitusvarmuutena. Mittavat investoinnit tuotantolinjoihin mahdollistavat energiatehokkaan tuotannon luotettavilla valmistustekniikoilla.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE