OTA YHTEYTTÄ

5.2.2021

Tule kesäksi Kojan tuotekehitys- ja testauskeskukseen!

Haemme innokasta 

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Kojan tuotekehitys- ja testauskeskukseen (R&D Center) Tampereelle

Olet diplomi-insinööri- tai insinööriopiskelija ja haluat päästä perehtymään ilmankäsittelytuotteiden testaamiseen ja kehitykseen huippumodernissa laboratoriossa. Työhösi kuuluu kalibrointi- ja testausprojektien tekemistä sekä raportointia virhetarkasteluineen. Kesän aikana pääset perehtymään laajasti ilmankäsittelyprosessiin ja tuotekehitykseen.

Edellytämme muutaman vuoden yliopisto- tai AMK-opintoja koneensuunnittelun, energiatekniikan, talotekniikan tai automaation alalta.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Kojan R&D Center on ainutlaatuinen tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille. Ilmankäsittelylaitteet ja -järjestelmät testataan todellisissa käyttöolosuhteissa. Komponenttien ominaisuuksia testataan jo tuotekehitysvaiheessa, yhä vaativammissa projekteissa.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä sähköisen lomakkeen alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV. Haku päättyy 31.3.2021.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Koja on savuton työpaikka

AINUTLAATUINEN R&D CENTER TAMPEREELLA

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille, todellisissa käyttöolosuhteissa.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE