OTA YHTEYTTÄ

3.2.2020

Kesäksi Jalasjärven tuotantoon?

Haemme Jalasjärven tehtaalle useita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANNON TEHTÄVIIN

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tuotannon tiimiä valmistavan teollisuuden ytimessä. Kesätyöntekijöiden tehtäviin voi kuulua erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten kokoonpanotöitä, koneenkäyttöä, putkenjuottoa tai pakkaustehtäviä. 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten kokemusta tärkeämpää on hyvä asenne ja halu oppia. Odotamme, että olet reipas, uskallat tarttua toimeen ja haluat tehdä laadukasta jälkeä fyysisten töiden parissa. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme positiivisella fiilikselläsi ja hyvällä motivaatiollasi.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Hae paikkaa viimeistään 26.4.2020 täyttämällä sähköinen lomake Kojan nettisivuilla. Liitä mukaan oma hakemuksesi ja CV. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Esa Vuorela, p. 040 842 2264, esa.vuorela(at)koja.fi

SUOMALAISTA TUOTANTOA JA OSAAMISTA

Jalasjärven tehtaalla ilmanvaihtokoneet valmistuvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lyhyt läpimenoaika näkyy asiakkaille joustavuutena ja toimitusvarmuutena. Mittavat investoinnit tuotantolinjoihin mahdollistavat energiatehokkaan tuotannon luotettavilla valmistustekniikoilla.

LUE LISÄÄ »

Koja on savuton työpaikka

Koja tukee valtakunnallista visiota ”Savuton Suomi 2030” ja on savuton työpaikka vuoden 2020 alusta alkaen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE