OTA YHTEYTTÄ

12.4.2021

Junior suunnittelija, Tampere

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

JUNIOR SUUNNITTELIJAA/LUJUUSLASKIJAA 

Työskentelet osana laivojen ja rakennusten ilmanvaihtokoneiden suunnittelusta ja kehityksestä vastaavaa tiimiämme. Painotus tässä tehtävässä on ilmanvaihtokoneiden lujuuslaskennassa ja mekaniikkasuunnittelussa. Tehtäviisi kuuluu 3D-mekaniikkasuunnittelua, mitoitusta, tuotekehitystä, valmistusdokumentaation tuottamista sekä ylläpitämistä. Olet kiinnitettynä noin 50 % työajastasi mielenkiintoiseen laivateollisuuden erikoishankkeeseen, jonka laatuvaatimukset ovat korkeat. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutustausta, kuten DI tai insinööri. Voit olla myös opintojesi viimeistelyvaiheessa. Toivomme sinun kuitenkin kerryttäneen jo jonkin verran kokemusta suunnittelutyöstä ja tuotekehityksestä. Työyhteisökielemme on suomi, mutta tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Meillä menestyy oma-aloitteinen tekijä, jolla on halua tehdä töitä ja oppia tiimissä sekä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (asiakkaat, tuotekehitysorganisaatio, tuotanto). 

Arvostamme kokemusta

  • lujuuslaskentaohjelmistoista (erityisesti Ansys)
  • Vertex G4:n ja Vertex Flown käytöstä
  • PDM ja ERP järjestelmistä
  • ohutlevytuotteiden tuotantomenetelmistä
  • LVI-tekniikasta

Tarjoamme mahdollisuutta kehittyä asiantuntijana osaavan suunnittelijatiimimme kanssa sekä osallistua laadukkaiden, turvallisten ja kilpailukykyisten tuotteiden kehitykseen. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit! Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa yrityksessä! Tähän tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään myös suojelupoliisin turvallisuusselvityksen läpäisemistä. Tehtävän arvioitu kesto on vuoden 2021 loppuun.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Haku on auki 25.4.2021 saakka, mutta olemme valmiita päätöksentekoon heti sopivan henkilön löydettyämme. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja cv pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan myös alustavan palkkatoiveesi. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Kaisalta (kaisa@porkkanajakeppi.fi, gsm. 044 588 6109).

Siirry hakemukseen »

KOJA OY on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Toteutamme asiakasratkaisun alusta loppuun, tuotekehityksestä̈ aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE