Haemme Prosessipuhaltimien liiketoiminta-alueelle

VIENTIASENTAJAA

huolehtimaan mm. prosessipuhaltimien modernisaatioista, kuntokartoituksista ja asennuspalveluista.

Vastaat tehtävässäsi ympäri maailmaa sijaitsevien asiakkaidemme prosessipuhaltimien toimivuudesta ja projektien läpiviennistä. Työpäiväsi täyttyvät ennakoivasta kunnonvalvonnasta ja mittauksista, laitteiden päivittämisestä sekä asennus- ja käyttöönottopalveluista. Tehtävässäsi toimit kohteesta riippuen asiantuntijana tai asennusryhmien vetäjänä – tartut myös itse työkaluihin. Huolehdit siitä, että asiakas saa tilaamansa palvelun sovitussa aikataulussa, asianmukaisesti raportoituna. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vahvaa hands on -asennetta!

Olet etsimämme osaaja, jos olet aiemmin työskennellyt itsenäisesti tai tiimiä luotsaten vaihtelevissa työkohteissa. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, mikäli edellytykset tehtävään liittyvään osaamiseen ovat jo olemassa. Tiimimme osaaminen koostuu erilaisista vahvuuksista, sinunkin osaamisesi voi rakentua esimerkiksi metallialan, asentamisen tai muun teknisen koulutustaustan päälle. Yhteinen nimittäjä service -puolen osaajillemme on vahva ammattitaito, ylpeys oman työn jäljestä, matkustusvalmius- ja halukkuus sekä itsenäinen työote.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne
  • tekninen soveltuva koulutustausta
  • aiempaa työkokemusta esimerkiksi asennusten ja käyttöönottojen parissa
  • hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • halu matkustaa työn puitteissa ympäri maailmaa

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa perheyrityksessä. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Lupaamme, että tässä työssä Kojalla kehityt puhaltimien ammattilaiseksi ja näet maailmaa!

Toivottavasti kiinnostuit. Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen VMP Varamiespalvelun sivuilla www.vmp.fi. Hakuaika päättyy 26.11.2018. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja VMP Varamiespalvelun HR-Koordinaattori Minna Heikkilältä sähköpostitse minna.heikkila@vmp.fi tai puhelimitse p. 040 307 5204.