Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Koja Marinen ilmastointijärjestelmät luovat laivoihin miellyttävät olosuhteet. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Lyömätön energiatehokkuutemme lisää tuottavuutta ja pienentää ekologista jalanjälkeä. Hallitsemme olosuhteet kaikkialla laivassa.

Suunnittelutiimissämme on paikka tarkalle, analyyttiselle ja mekaniikasta kiinnostuneelle

TUOTERAKENNESUUNNITTELIJALLE

kevääksi 2019.

Pestin aikana tehtäväsi on luoda tuoterakenteita PDM-järjestelmäämme. Etsimme tehtävään motivoitunutta ja hyvillä hoksottimilla varustettua insinööriä tai alan opiskelijaa. Jos olet vasta opintojesi alussa, toivomme sinun tutustuneen jo Vertex Flow:n. Ihanteellinen tausta sinulle voisivat olla esimerkiksi konetekniikan opinnot. Työssä menestymisen varmistavat tarkkuus ja pitkäjänteisyys. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjolla on vastuullinen tehtävä, jossa luot edellytyksiä toimintamme kehittämiselle. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa yrityksessä!

Työsuhde on määräaikainen kestäen kevään 2019 loppuun, mutta toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka haluaisi toteuttaa meille mahdollisesti muitakin projekteja ja ehkäpä kasvaa isompaankin rooliin yrityksessämme osaamisen karttuessa.

Toivottavasti innostuit! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen nettisivujen kautta osoitteessa http://www.raukola.fi/jata-hakemus/ viimeistään 14.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta voit kysellä 3.1.2019 alkaen Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta puh. 044 5886109 tai kaisa-maria.kokkonen(at)raukola.fi.