Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan.  

Kesätöihin Tampereelle?

Haemme Tampereen uudelle puhallintehtaallemme

TUOTANNON KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Työskentelet osana Tampereen tehtaan tiimiä erilaisissa tuotannon tehtävissä. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi ja reippaalla työotteellasi. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä fyysisten töiden parissa. Iältäsi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja taustaltasi voit olla esimerkiksi tekniikan alan opiskelija ammatillisessa koulutuksessa tai ammattikorkeakoulussa. Asenne ja oppimishalu ratkaisevat!

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Tampereen tehtaalla toimii Kojan teollisuuspuhallintuotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja erilaisiin teollisuuden vaativiin prosesseihin. 

Haemme noin 3-4 työntekijää. Työ kestää sopimuksen mukaan toukokuusta elokuuhun.

Herätimmekö kiinnostuksesi? 

Hae kesätyötä täyttämällä sähköinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 29.3.2019!

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Pe 8.3. klo 12-14, pe 15.3. klo 12-14 ja pe 22.3. klo 12-14 tuotantopäällikkö Pauli Harju, p. 050 400 8110

Tutustu puhallintehtaaseemme: