Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita rakennusten ja laivojen HVAC-ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Haemme Jalasjärven tehtaallemme

OSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Ostajana päätehtäväsi on varmistaa tuotantomme toimintakyky tuotantopäällikön aisaparina. Tehtävässä pääset osallistumaan hankintaan kaikilla tasoilla komponenttien ja materiaalien ostosta aina alihankinnan koordinointiin. Vastuullasi ovat tehtaan tilaukset ja ostot, varastonhallinta ja inventointi sekä alihankkijoiden valvonta. Neuvotteluja ja ostamista teet sekä kotimaisten että ulkomaisten toimittajien kanssa.

Tämä työ vaatii tekijältään tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Tehtävässä menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne. Onnistumisen avain on kyky ja halu tehdä töitä tiimissä, yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme halua oppia ja kasvaa tehtävässä yhä suurempiin saappaisiin.

Toivomme sinulla olevan aiempia näyttöjä osto- tai hankintapositiosta teollisuusyrityksessä, soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Jos olet jo aiemmin luonut verkostoja paikallisiin teollisuuden alihankkijoihin, pääset heti hyödyntämään kontaktejasi.

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa perheyrityksessä. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Paikka täytetään ensisijaisesti Jalasjärveltä, mutta myös Tampere on mahdollinen työskentelypaikkakunta.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja PERSONNEL GROUP rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta puh. 044 5886109.