Kohti ylivertaista palvelua

Tarjotakseen asiakkaille ylivertaista palvelua ja lunastaakseen lupauksensa, Koja laajensi toimintaansa perustamalla keväällä sivutoimipisteen Ruotsiin. Paikalliset asiantuntijat takaavat ammattitaitoisen ja asiantuntevan palvelun lähellä asiakasta, hyvällä paikallistuntemuksella. Ennen kaikkea reagointi asiakkaiden tarpeisiin onnistuu entistä nopeammin.

Prosessipuhaltimiin keskittyvän myynnin lisäksi palvelua on laajennettu Ruotsissa kuluneen syksyn aikana kattamaan myös puhaltimien elinkaaritoiminnot. Service-toimintoja ohjaamaan on nimitetty projekti- ja työmaapäällikkö Anders Rylander, joka on jo kokenut tekijä teollisuuspuhaltimien parissa Ruotsissa.

– On todella innostavaa päästä mukaan Kojan puhallinliiketoiminnan kansainvälistyvään joukkoon!

Koja tarjoaa parasta ennakoivaa kunnossapitoa sisältäen huollot, kuntokartoitukset ja varaosat sekä kattavat puhaltimien modernisaatiot. Laadukkailla palveluilla varmistetaan puhaltimien häiriötön toiminta, käyttöiän pidentäminen ja energiatehokkuuden parantaminen.

Ruotsin paikallista myyntivoimaa edustaa myyntipäällikkö Mikael Petersson, joka on toiminut Växjön toimipisteessä keväästä 2017 alkaen. Mikael vastaa asiantuntemuksella ja pitkällä puhallinkokemuksellaan niin Skandinavian alueen myynnistä kuin kansainvälisestä uusasiakashankinnasta.

Tuore toimipiste Ruotsissa vahvistaa Kojan Prosessipuhaltimien toimintaa kansainvälisesti varmistaen palvelun niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Kansainvälinen myyntiorganisaatio toimii Suomen ja Ruotsin toimipisteiden lisäksi myös Venäjällä Pietarissa.  

Ota yhteyttä puhallintiimiimme! »