Kojan uusi talotekniikkakonsepti saa kiitosta: "Yritykselle tämä on helpoin ratkaisu"


Life Cycle Solutions toteutti kokonaisvaltaisen energiasaneeraushankkeen Teleste Oyj:n pääkonttorin toimi- ja tuotantotiloihin Turun Littoisiin.
Teleste Oyj on suomalainen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Projektipäällikkö Pertti Salmela kiittää Kojaa sujuvasta yhteistyöstä.

– Projekti meni erittäin hyvin. Konsepti oli hyvin suunniteltu, ja viimeistelyt paikan päällä hoidettiin mallikkaasti. Asentajat olivat erittäin palvelukykyisiä ja ammattitaitoisia, työaikojenkin suhteen joustavia, toteaa Salmela tyytyväisenä.

Telesten toimitilojen energiasaneerausprojektiin kuului ilmanvaihdon ja jäähdytyksen uusiminen sekä niihin liittyvä taloautomaation ja ohjauksen uudistaminen. Kehitystä energiatehokkuuden ja olosuhteiden kannalta on jo saavutettu.

– Uudet ratkaisut ovat olleet käytössä vasta lyhyen aikaa, mutta jo nyt on nähtävissä, että säästöä energiankulutuksen suhteen on saavutettu. Olosuhteet ovat Kojan uudistusten myötä myös selkeästi parantuneet, kertoo Salmela.

Life Cycle Solutions hoiti projektin konseptinsa mukaisesti yhden toteuttajan taktiikalla aina suunnittelusta käyttöönottoon. Kyseisestä toimintamallista Salmela antaakin Kojalle erityiskiitoksen.

– Koja pystyy tarjoamaan kokonaispaketin alusta loppuun asti ilman välikäsiä. Yritykselle tämä on helpoin mahdollinen tapa tehdä remonttia. Tulevaisuudessa yhteistyö tulee varmasti jatkumaan. Luulen, että me molemmat olemme oikein tyytyväisiä lopputuloksiin. 

Life Cycle Solutionsin liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen on Salmelan kanssa samoilla linjoilla. Projekti oli hyvä kokonaisuus ja malliesimerkki siitä, mihin Solutions tähtää konseptillaan.

– Yhteistyömme on ollut sujuvaa Telesten kanssa. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle aina helpoin mahdollinen kokonaisratkaisu. Maailmanluokan ammattilaisemme suunnittelevat talotekniikan parannuskohteet, ja sitä kautta pystymme takaamaan maksimaaliset säästöt ja huippuolosuhteet asiakkaillemme.