Kojan suunta kohti kansainvälisempää myyntiorganisaatiota

Kojan myyntiorganisaatioon panostamalla varmistetaan laadukas palvelu niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Kansainvälisiä toimintoja on vahvistettu perustamalla Ruotsiin uusi toimipiste, joka keskittyy prosessipuhaltimien myyntiin, sekä lisäämällä resursseja Venäjän rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myyntiin.

Prosessipuhaltimet teollisuuden vaativiin tarpeisiin

Koja Prosessipuhaltimet kehittää liiketoimintaansa Skandinavian alueella. Ruotsissa on avattu uusi paikallinen toimipiste, joka palvelee erityisesti Skandinavian aluetta. Växjössä sijaitsevan toimipisteen vastuullisena myyntipäällikkönä on aloittanut Mikael Petersson, jolla on jo pitkä kokemus teollisuuden puhaltimista.

Puhallinliiketuotantoa vauhdittaa uusi, loppukesästä Tampereelle valmistuva tehdas, jonka myötä puhaltimien valmistuskapasiteetti kasvaa merkittävästi ja puhaltimien valmistus on mahdollista aivan uusissa mittasuhteissa.

Ota yhteyttä Prosessipuhaltimien myyntiin »

Rakennusten ilmankäsittelyratkaisuilla energiatehokkuutta

Koja Rakennusten ilmankäsittelyratkaisut on lisännyt myyntivoimaa Venäjälle, erityisesti Pietarin ja Moskovan talousalueella. Vladimir Vasilyev on nimitetty myyntipäälliköksi Koja Oy:n tytäryhtiöön Koja OOO:hon Pietariin. Vladimirin osaamisaluetta ovat ilmankäsittelyratkaisut sekä -laitteet.

Ilmankäsittelyratkaisujen ja –laitteiden testausmahdollisuudet monipuolistuvat loppuvuoden aikana valmistuvan tuotekehitys- ja testauskeskuksen myötä. Kattavien testausjärjestelyjen avulla voimme tarjota asiakkaille entistä ainutlaatuisempia ratkaisuja.

Ota yhteyttä Rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myyntiin »