Uutta myyntipoweria rakennusten jäähdytykseen ja ilmanvaihtoon

Jäähdytysalan konkari Hannu Toriseva siirtyy eläkkeelle 1.6.2017 alkaen. Hannun työtä Kojalla jatkaa Joseph Hollingworth, joka on toiminut aiemmin Kojan ilmankäsittelyratkaisujen myyjänä Turun alueella. Laadukas asiakaspalvelu ja yhteistyö ovat taattuja jatkossakin.

Myynti vahvistaa asemiaan uusilla osaajilla myös muilla alueilla. Oma myyntimme palvelee asiakkaita kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

Kojan rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myynnin vastuuta jaetaan uudelleen, kun pitkäaikainen aluemyyntipäällikkö Hannu Toriseva siirtyy eläkkeelle koko Suomen kattavan jäähdytyslaitemyynnin kärjestä. Hannun vankka kokemus kattaa jo 20 vuotta jäähdytyslaitteiden maailmassa ja pitkäaikaisimpien asiakkaiden kanssa yhteistyötä on tehty jo koko Hannun uran ajan. Laadukasta yhteistyötä jatkaa nyt aluemyyntipäällikkö Joseph Hollingworth, eli Jose.

Hannu on seurannut jäähdytysalan kehitystä koko uransa ajan ja toteaa jäähdyttelyn jatkuvan nyt hieman erilaisissa merkeissä mökkeilyn parissa. Aikaa riittänee enemmän myös valokuvaukseen ja matkailuun. Aivan tutuimpia kohteita Hannu ei haekaan, vaan hänellä on seuraavaksi suunnitteilla matka Mongoliaan tai Kirgisiaan.

– Haluaisin kiittää asiakkaitani luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä. On ollut todella ilo työskennellä mukavien ihmisten kanssa ja ylpeydellä siirrän vastuun Joselle, kiittelee Hannu.

Jose, 37, on työskennellyt ilmanvaihtoalan parissa vuodesta 2004 lähtien. Muutamien alan työpaikkojen jälkeen kautta Jose aloitti Kojalla kesällä 2011 ja on siitä lähtien myynyt iv-koneita Turun ympäristöön. Myynnin haasteita varten Josen pelisilmä on kehittynyt aktiivisen pesäpalloharrastuksen myötä. Muuten vapaa-ajalla miehen mielenkiinnon kohteita ovat perhokalastus ja luonnossa liikkuminen.

Josen vahvuuksia ovat ehdottomasti utelias luonne ja tiedonnälkä, jotka takaavat laadukkaan palvelun asiakkaille jatkossakin. Ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ammattimies ottaa uuden laajan myyntialueen haltuun ja lupaa selvittää eteen tulevat asiat ripein ottein ja hyvällä asenteella.

– Hannun työn haltuun ottaminen on toki kova haaste, mutta valmentaja on ollut hyvä. Minusta on hienoa, että voin vihdoin todeta myyväni jotain konkreettista, eli kylmää ilmaa, toteaa Jose.

Josen tavoittaa puhelimitse p. 050 529 6511 tai sähköpostitse joseph.hollingworth@koja.fi.

Huoltoliiketoiminta lähemmäs laitemyyntiä

Ilmanvaihtokoneiden ja jäähdytyslaitteiden takuukäsittely, varaosamyynti ja huoltoliiketoiminta palautuivat takaisin liiketoimintayksikön hallintaan vuoden 2017 alusta. Muutoksella pyritään tuomaan huoltoliiketoimintaa lähemmäksi laitemyyntiä ja sitä kautta parantamaan asiakkaan saamaa kokonaispalvelua.

Varaosa- ja takuukäsittelyasioissa voit ottaa yhteyttä jäähdytyslaitteiden osalta Petri Jussilaan (p. 040 591 7855, petri.jussila@koja.fi) ja ilmanvaihtokoneiden osalta Juhani Mäntykoskeen (p. 050 431 1444, juhani.mantykoski@koja.fi). Huoltotoiminnoissa sinua palvelee Matias Piipponen (p. 0400 417 498, matias.piipponen@koja.fi).

Myynti vahvistaa asemiaan uusilla osaajilla

Rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myynti vahvistaa asemiaan uusilla osaajilla myös muilla alueilla. Oma myyntimme palvelee asiakkaita kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla. Uusia yhteyshenkilöitä on aloittanut kevään aikana Tampereella ja Pietarissa:

  • Manu Hauta-aho on aloittanut myynti-insinöörinä Tampereen yksikössä ja hänen myyntialueenaan ovat mm. Hämeenlinna, Lahti, Kouvola ja Lappeenranta. Manun puoleen voit kääntyä asioissa, jotka koskevat ilmanvaihtokoneita ja jäähdytyslaitteita.
  • Vladimir Vasilyev on nimitetty myyntipäälliköksi Koja Oy:n tytäryhtiöön Koja OOO:hon. Vladimirin toimipiste sijaitsee Pietarissa ja hän keskittyy ilmankäsittelyratkaisujen sekä -laitteiden myyntiin erityisesti Pietarin ja Moskovan talousalueella.

Josen, Manun ja Vladimirin lisäksi sinua palvelee myös koko Rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myyntitiimi osaamisella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä Kirsiin, Mariaan, Ninaan, Joonakseen, Kimmoon, Mattiin, Taneliin ja Tuomoon! Kuuntelemme ja toteutamme.

Ota yhteyttä myyntiimme »