Ammattilaisen tärkein työpäivä

Tule tapaamaan Kojan osaajia ammattilaisten tärkeimpänä työpäivänä!

Koja Elinkaaripalvelut on mukana KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 –tapahtumassa Helsingin Wanhassa Satamassa tiistaina 7.2.2017 klo 10-17. 

Tapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa ja on suunnattu korjausrakentamisen ammattilaisille. Tapahtuma on ammattilaisten kohtauspaikka ja se tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja tapaamisiin lähes 1000 kollegan ja potentiaalisen asiakkaan kesken.

KORJAUSRAKENTAMINEN 2017 -päivä sisältää tietoa eri näkökulmista koskien korjausrakentamisen hankkeiden strategista suunnittelua. Sisältö on suunnattu korjaushankkeiden eri osapuolille, kuten urakoitsijoille, suunnittelijoille ja taloyhtiöiden päättäjille. 

Päivän ohjelma koostuu asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden tuottamista puheenvuoroista, hanke-esittelyistä sekä keskusteluista. Oleellinen osa tapahtumapäivää on yhteistyökumppaneiden tapaaminen näyttelyalueella. 

Tiiviissä päivän kestävässä ohjelmassa pureudutaan tehokkaasti alan ajankohtaisiin aiheisiin ja korjausrakentamisen tulevaisuuden ratkaisuihin. Näytteilleasettajissa on edustettuna koko korjausrakentamisen laaja kirjo, putkisaneerauksista parvekelaseihin ja jätehuollosta julkisivuelementteihin. 

Tapahtuman ohjelma ja lisätietoa osoitteessa: www.korjausrakentaminen2017.fi