Uuden puhallintehtaan perustuskivi on muurattu

Kojan uuden puhallintehtaan rakentaminen on aloitettu elokuussa 2016 Tampereella Lentokentänkadulla. Rakennustyöt ovat edenneet ripeästi. Tehtaan myötä Kojan historian suurimmat investoinnit konkretisoituvat nähtäväksi. 

Koja haluaa menestyä investoimalla osaamiseen ja tuotantoteknologiaan Suomessa sekä panostamalla tuottavuuden ja laadun kehittämiseen. Uusien tilojen ja laitehankintojen myötä tuleva tehdas soveltuu ennen kaikkea suurten puhaltimien valmistukseen.

Keskiviikkona 21.12.2016 muurattiin uuden puhallintehtaan historiallinen perustuskivi tilaisuudessa, jonne oli kutsuttu Kojan omistajat ja hallitus sekä tehtaan suunnittelussa merkittävässä roolissa toimineet kojalaiset. 

Uuden tehtaan on määrä valmistua loppukesällä 2017. 

  

Kuva vas. Tuotekehitysinsinööri Pauli Harju ja prosessipuhaltimien liiketoimintajohtaja Juha Niskanen ovat olleet merkittävässä roolissa uuden tehtaan suunnittelusta lähtien.
Kuva oik. Perustuskiven muuraustilaisuudessa 21.12.2016 paikalla olivat kaikki Kojan omistajat ja hallitus sekä muutamia henkilöstön edustajia.