Markkinajohtajalta joustava rahoitusratkaisu energiasaneerauksiin

Kojan uusi joustava rahoitusratkaisu mahdollistaa energiasaneerauksen asiakkaalle ilman erillistä investointirahaa. Projektien rahoitusratkaisut määritellään tapauskohtaisesti. Tyypillisesti rahoitusaika on kahdesta neljään vuotta. Tämän jälkeen omistajuussuhde siirtyy asiakkaalle ja kiinteistön arvotekijäksi.

– Asiakkaan maksu perustuu saavutettuihin säästöihin. Ratkaisumme rahallinen säästö voi olla suurempi jo ensimmäisestä kuukaudesta lähtien, kuin mitä asiakkaan suorittama kuukausimaksu investoinnista. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös merkittäviä säästöjä kiinteistön käyttökuluissa, toteaa Koja Elinkaaripalvelujen liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen.

Rahan ja huippuolosuhteiden tekeminen on helppoa

Rahoitusratkaisumme rakentuu kolmelle tekijälle: helppous, tarkoituksenmukaisuus ja joustavuus yhdessä takaavat ratkaisumme toimivuuden.

Helppous

Valmiin rahoituksen ansiosta päätöksentekoa ei tarvitse siirtää seuraaville budjettikierroksille, vaan säästöt saadaan heti käyttöön. Erillistä rahoituslaitosta ei tarvita. Luotettavan ja kotimaisen Kojan kanssa energiasaneerausprojekti hoituu sulavasti alusta loppuun. Tämä on helpoin tapa järkevälle päätökselle.

– Yli 80 vuoden kokemus, jatkuva uudistuminen ja kattava asiantuntijuus tekevät Kojasta luottamuksen arvoisen yhteistyökumppanin. Tarjoamme paketin, jossa investointikulut siirtyvät suoraan käyttökulujen puolelle, tarkentaa Lähteinen.

Millä muulla ratkaisulla saavutetaan vastaava tuotto sijoitetulle pääomalle?


Tarkoituksenmukaisuus

Koja tarjoaa kokonaisratkaisun talotekniikan kehittämiseen ja projektin läpiviemiseen aina kartoituksesta rahoittamiseen. Asiakas saa välittömästi käyttöönsä parantuneet olosuhteet sekä kertyvät säästöt teknologisilla uudistuksilla ja älykkäällä ohjauksella.

Millä muulla keinolla työtehoa saadaan lisättyä yhtä nopeasti ja vaivattomasti?


Joustavuus

Rahoitus voidaan räätälöidä asiakkaan projektin ja tarpeiden mukaisesti. Kojan järjestelmätuntemus ja pitkä kokemus takaavat sen, että olemme paras mahdollinen yhteistyökumppani myös järjestelmän elinkaaren aikaisessa ylläpidossa.

– Otsikkomme mukaan - Energia on osaamista. Yhden toteuttajan mallilla energiatehokkaan lopputuloksen lisäksi myös yhteistyö on yksinkertaista ja vaivatonta, täsmentää Lähteinen.


Dynaaminen Koja huomioitu maailmalla

Lontoon pörssin omistajayhtiö (London Stock Exchange Group) nimesi Kojan yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista ja dynaamisimmista pk-yrityksistä 1000 Companies to Inspire Europe -raportissaan kesäkuussa 2016. Kriteereinä valituksi tulemiselle on ollut kyky toimia merkittävänä talouskasvun vauhdittajana ja uusien työpaikkojen luojana. Raportti on koottu vuosilta 2012–2014. London Stock Exchangen toimitusjohtaja Xavier Rolet näkee nopean kasvun pk-yritykset Euroopan talouden liikkeelle panevana voimana. 

Lue lisää »