Monta merkittävää syytä juhlia

Marraskuussa olemme juhlineet niin 20-vuotiasta Jalasjärven tehdasta kuin ansioituneesti Kojalla pitkään työskennellyttä henkilöstöä. Tänä vuonna saimme jakaa työntekijöillemme yhteensä jopa 15 hopeista ja neljä kultaista ansiomerkkiä 20 v ja 30 v palveluksesta.

Jalasjärven tehdas jo 20 vuotta

Kojan Jalasjärven tehtaan perustamisesta on kulunut 20 vuotta. Vaasantien varrella olevaa tehdasta on vuosien aikana laajennettu ja konekantaa on uudistettu mittavasti. Vuonna 1998 tehtaalla aloitti 500 hakijan joukosta valitut 25 työntekijää ja tuotanto käynnistyi Heli-ilmanvaihtokoneiden valmistuksella. Tällä hetkellä tehdas työllistää noin 170 henkeä ja onkin kasvanut Jalasjärven suurimmaksi työllistäjäksi. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan energiatehokkaita laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn. 20 vuoden merkkipaalua juhlittiin asianmukaisesti koko Kojan henkilöstön voimin.

Ansioituneita työntekijöitä

Pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä on kunnia jakaa ansiomerkkejä sitoutuneille työntekijöille. Jalasjärven tehtaan juhlassa huomioitiin työntekijöitä, jotka ovat olleet Kojan palveluksessa 20 vuotta tehtaan perustamisesta lähtien. Hopeisen ansiomerkin sai 12 kokenutta osaajaa. Kojalla pitkään työskennellyttä henkilöstöä muistettiin myös muiden toimipisteiden osalta. Tampereella kultaisen ansiomerkin 30 vuoden palveluksesta sai neljä henkilöä ja hopeinen merkki 20 vuoden palveluksesta annettiin kolmelle.

Palkittujen työntekijöiden mielissä päällimmäisenä nousi työyhteisön merkitys – hyvien työkaverien kanssa on palkitsevaa tehdä töitä!

Kauppakamarin sanoin:
”Menestyvän yrityksen taustalla on osaavia, sitoutuneita työntekijöitä. Kiire ja uudet haasteet vievät, mutta välillä on hyvä pysähtyä kiittämään.”

Kiitos!

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on vuodesta 1929 asti jatkunut arvostettu tapa palkita työntekijät ansioistaan. Ansiomerkkejä myönnetään työuran pituuden tai merkityksellisten työsuoritusten perusteella.