Kiitos Messukeskuksen kävijöille!

Kojan syksyn uutuudet olivat esillä Messukeskuksessa 11.10.2018. Näytillä oli tuoteuutuuksia, suomalaista huipputeknologiaa sekä kuulumisia uudesta R&D Centeristämme. Lämmin kiitos tilaisuudessamme kävijöille.

- Tapahtuman parasta antia olivat ehdottomasti kohtaamiset niin uusien kuin tuttujen yhteistyökumppanien kanssa. Tästä on hyvä jatkaa, iloitsee Kojan liiketoimintajohtaja Joonas Lius.

Tuoteuutuuksia ja kiehtovaa teknologiaa

Paikan päällä pääsi tarkemmin tutustumaan syksyn uutuustuotteisiin, kuten Future S -koneeseen Uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaisesti suunniteltu Future S edustaa uutta kompaktia, pystylähtöistä ilmanvaihtokonetta. Tuotesarjassa on kolme kokoa, jotka kaikki minimoivat tilantarpeen ja helpottavat asennustyötä.

Virtuaalinen kierros R&D Centerissä

Tilaisuudessamme tarjosimme mahdollisuuden tutustua virtuaalisesti ainutlaatuiseen tuotekehitys- ja testauskeskukseemme, R&D Centeriin. Keskuksen käytävillä pääsi kiertämään niin VR-lasien avulla kuin isommalta valkokankaalta käsin. Kojan R&D Centerissä luodaan tulevaisuuden ratkaisuja – tuotteita kehitetään ja testataan jatkuvasti todellisissa käyttöolosuhteissa. Mikäli kierros jäi tällä kertaa väliin, kysy asiantuntijoiltamme lisää!