Tule kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja kanssamme!

Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA
ilmanvaihtokoneiden suunnittelutiimiin Jalasjärvelle.

Työssäsi vastaat ilmanvaihtokoneiden suunnittelusta ja kehityksestä osana Kojan suunnitteluorganisaatiota. Tehtäviisi kuuluu 3D-mekaniikkasuunnittelua, tuotekehitystä, valmistusdokumentaation tuottamista sekä ylläpitämistä. Tehtävässä menestyy itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on halua tehdä töitä tiimissä ja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (kuten asiakkaat, tuotekehitysorganisaatio, tuotanto).

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, ins)
  • kokemusta suunnittelutyöstä ja tuotekehityksestä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kokemusta suunnittelutehtävistä (vähintään 3 vuotta)

Arvostamme kokemusta

  • Vertex G4:n ja Vertex Flown käytöstä
  • PDM ja ERP järjestelmistä
  • ohutlevytuotteiden tuotantomenetelmistä
  • LVI- ja talotekniikasta

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa! Tässä tehtävässä pääset osaksi Kojan timanttista tiimiä ja saat osallistua laadukkaiden, turvallisten ja kilpailukykyisten tuotteiden kehitykseen. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa yrityksessä!

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Arja Raukola Oy:n sivuilla www.raukola.fi. Hakuaika päättyy 16.9.2018. Toimi pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta sähköpostitse kaisa-maria.kokkonen@raukola.fi tai puhelimitse 044 588 6109.